Ajankohtaista myymälöissä

Myymälöiden tarjoukset ja tapahtumat löytyvät parhaiten sosiaalisen median kanavistamme. Liittymällä postituslistalle saat ajankohtaista tietoa tarjouksista ja toiminnastamme suoraan sähköpostiisi. Kanta-asiakaskorttia voit tiedustella suoraan lähimmästä myymälästäsi.

UUSI VINTAGE -MYYMÄLÄ TAMPEREELLE

Avaamme uuden vintage-myymälän Tampereelle (Hämeenkatu 18) maanantaina 3.8.2020 klo 9.
Myymälä palvelee arkisin klo 10-20, lauantaisin klo 10-18 ja sunnuntaisin klo 12-18.

Vintage-myymälän valikoimissa on trendikkäitä  naisten ja miesten vaatteita, kenkiä ja asusteita sekä kodin tekstiilejä.

Tervetuloa!

UFF:n kanta-asiakaskortti

Lataa UFF:n kanta-asiakaskortti Cardu-mobiilikorttisovellukseen. Kortllla saat  -10% alennusta yli 15 euron ostoksista. Saat myös sähköpostia tarjouksista. Sovellus korvaa aiemmin käytössä olleen muovisen kortin.

  1. Asenna Cardu-sovellus matkapuhelimeen tai mobiililaitteeseen joko Google Play – tai App. Store -sovelluskaupasta.
  2. Rekisteröidy Carduun käyttäjäksi.
  3. Avaa sovellus ja rekisteröi uusi tili. Täytä pakolliset kentät: etunimi, sukunimi, käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi), puhelinnumero ja valitsemasi salasana.
  4. Vahvista Cardu-tunnukseen liitetty puhelinnumero 4-numeroisella koodilla, joka tulee annettuu numeroon tekstiviestinä.
  5. Hae Cardusta UFF:n kanta-asiakaskortti.
  6. Kirjaudu tarvittaessa Carduun käyttäjätunnuksellasi (sähköpostiosoitteesi). Omat etukorttisi, kuten UFF:n  kanta-asiakaskortti löytyvät Cardu-lompakostasi.

Vintagea vaatekaappiin

Pelkkää vintage- ja trendivaatetta on myynnissä Helsingissä Fredan, Hakaniemen ja Bulevardin myymälöissä sekä Tampereelle Hämeenkatu 18:sta.
Vintage-myymälöiden valikoimassa ei ole lasten vaatteita.
Lisäksi vintage- ja trendivaatteita löytyy runsaasti Turun ja Jyväskylän myymälöistä.