Vaatekeräyspalvelun toiminta-alueena lähes koko Suomi

Toimimme 5,4 miljoonan suomalaisen kotipaikkakunnalla. Lähimmän keräyspisteen löydät karttapalvelumme avulla. UFF:n keräysastiat ovat joko harmaita, vihreitä tai keltaisia riippuen kunnan tai kaupungin säännöksistä. Tyhjennämme jokaisen keräysastian vähintään kerran viikossa. Keräyspisteet on sijoitettu siten, että ne ovat mahdollisimman helposti tavoitettavissa. Täydestä keräyslaatikosta voi ilmoittaa puhelimitse (09) 2764 7622 , sähköpostitse vaatekerays@uff.fi tai keräysastian älytarran QR-koodilla.
Keräys toteutetaan yhteistyössä: U-landshjälp från Folk till Folk i Finland sr ja Klädinsamling för miljö och global utveckling sr

Vahinkotiputus keräysastiaan?

Ota välittömästi yhteyttä, koska vaatekierto on nopeaa!

Paras tapa saada esim. pudonneet avaimet takaisin, on ottaa heti yhteyttä vaatekeräykseen (09) 2764 7622 tai vaatekerays@uff.fi.

Ehdotus uudesta keräyspaikasta?

Ota yhteyttä, jos kaipaat vaatteiden lahjoituslaatikkoa omille kotikulmillesi. Laita meille sähköpostia: vaatekerays@uff.fi.

Keräyspaikat kartalla

Vaatekeräykseen voi tuoda käyttökelpoiset, ehjät ja puhtaat:

Vaatteet, kengät, laukut, kodintekstiilit, vyöt ja muut asusteet sekä lelut ja urheiluvälineet.

Jos olet epävarma, onko lahjoituksesi sellaisenaan käyttökelpoinen vaate vai poistotekstiili,  voit viedä sen keräysastiaamme. UFF hoitaa vaatteiden ja tekstiilien lajittelun ja ohjaa ne uudelleenkäyttöön sellaisenaan tai materiaalina. Ammattitaitoinen lajittelu vähentää resurssihukkaa. Pysyvästi likainen, märkä, homeinen tai muuten pilaantunut tekstiili on jätettä, joka kuuluu ohjata sekajätekeräykseen. 

Vaatekeräykseen ei kuulu:

Pysyvästi likainen esim. öljyinen, märkä, homeinen tai muuten pilaantunut vaate.