Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta

Meillä työskentelee noin 400 myynnin, tuotannon, logistiikan, hallinnon sekä viestinnän ja kehitysyhteistyön ammattilaista. UFF:lla teet työtä, jolla on vaikutusta ympäristön ja kehittyvien maiden ihmisten hyvinvointiin. Meillä voit kehittää osaamistasi ja olla mukana käytännön ilmastotyössä ja globaalin kehityksen tukemisessa. Alta löydät tietoa työpaikoistamme. Ilmoitamme avoimista työpaikoista mol.fi-sivustolla.

Hyvä hakija, huomioithan, että käytämme sähköistä rekrytointia. 

Lähetäthän hakemuksesi vain kohdennetun haun ilmoituksessa olevalla linkillä tai avoimen hakemuksen tällä sivulla olevan linkin kautta. Hakemuksen jätettyäsi saat sähköpostiisi kuittauksen siitä, että hakemus on saapunut onnistuneesti.

Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen lähettämiseksi, voit olla yhteydessä hakemukset(at)uff.fi.

Avoinna olevat tehtävät myymälöissä, tuotannossa ja kuljetuksessa

Tule rakentamaan kanssamme kestävää tulevaisuutta!

U-landshjälp från Folk till Folk i Finland sr (UFF) on yleishyödyllinen säätiö, joka toimii ilmaston ja globaalikehityksen hyväksi. Toimintaamme kuuluu kotimaan ympäristöpalvelu, globaalikehitystyön tukeminen Afrikassa ja Intiassa sekä ympäristö- ja globaalikehityksestä tiedottaminen. Keräämme varoja käytettyjen vaatteiden myynnillä ja solmimalla rahoituskumppanuuksia globaalikehitystyöohjelmien hyväksi. Lue meistä lisää www.uff.fi.

Haemme nyt Espoossa Sellossa sekä Helsingin keskustan alueella sijaitseviin myymälöihin

Apulaismyymälänhoitajaa

Apulaismyymälänhoitajan työ on meillä monipuolista ja tehtävät vaihtelevat päivittäin. Apulaismyymälänhoitajana vastaat myymälänhoitajan rinnalla myymälän myynnistä ja tuloksesta, päivittäisen työn organisoinnista, henkilöstöstä ja myymälätoimintojen johtamisesta.

Olet myynnin ammattilainen, joka syttyy asiakaskohtaamisista ja tavoitteiden saavuttamisesta. Seuraat trendejä ja sinulla on tuntemusta sekä kankaista että vaatemerkeistä. Olet ulospäinsuuntautunut, sinulla on positiivinen asenne ja pysyt mukana kovassakin työtahdissa. Toivomme sinun olevan myös tehokas, tarkka, luova ja kykenevä fyysiseen työhön. Arvostamme myös kaupallisen tai vaatetusalan koulutusta. Meillä sinulla on mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen ja etenemiseen!

Toivoisimme sinulla olevan:

 • Muodin tuntemusta ja hinnoittelu osaamista. Seuraat trendejä ja sinulla on tuntemusta sekä kankaista että vaatemerkeistä
 • Luontaista vastuunottoa asioista, kehitysmyönteisyyttä, ratkaisukeskeisyyttä ja sitoutumista työhön pitkällä tähtäimellä. Halua kasvaa ja kehittyä.
 • Erinomaisia yhteistyö-, organisointi- ja viestintätaitoja. Pidät nopeatempoisesta toimintaympäristöstä ja työskentelet tehokkaasti ja jämäkästi myös paineenalla.
 • Olet luotettava tiimipelaaja, jolla on ihmisläheinentapa työskennellä.
 • Suhtautumista uusiin asioihin, ihmisiin ja nopeisiin muutoksiin avoimesti ja näet ne mahdollisuuksina.
 • Kykyä luoda hyvää tiimihenkeä, ja motivoida myymälähenkilökuntaa arjen haasteiden yli.
 • Viihdyt asiakkaiden kanssa ja työturvallisuusasiat ovat lähellä sydäntäsi.

Työskentely kierrätysvaatteiden kanssa on pölyistä, joten työ ei sovellu astmaatikolle tai pölyallergikolle.

Tehtävät ovat kokoaikaisia ja toistaiseksi voimassaolevia. Työvuorot sijoittuvat vaihtelevasti viikon eri päiville. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja palkkaus on Kaupan tes:n mukaan.

Me UFF:lla teemme työtä kestävän kehityksen, globaalin tasa-arvon ja ilmaston hyväksi. Haluamme rakentaa sosiaalisesti, ekologisesti sekä taloudellisesti kestävää ja oikeudenmukaista maailmaa. Korostamme tekemisessämme globaalia reiluutta ja yleishyödyllisiä tavoitteita. Näemme, että kaikilla on mahdollisuus toimia myönteisen aktiivisesti ja vastuullisesti kestävyyden hyväksi. Tekemisen kulttuurimme on tavoitteellinen, kasvuhakuinen ja toimimme jatkuvan parantamisen periaatteiden mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Haethan tehtävää 2.4.2023 mennessä TÄÄLLÄ. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja voi kysyä retail@uff.fi.

.

Haemme nyt Helsingissä sijaitseviin myymälöihin

Osa-aikaista myyjiä

Myyjän työ on meillä monipuolista ja tehtävät vaihtelevat päivittäin. Asiakaspalvelun ja kassatyöskentelyn lisäksi pääset käsittelemään kierrätysvaatteita eri työvaiheissa. Työssäsi pääset usein kertomaan asiakkaille UFF:n yleishyödyllisestä toiminnasta. Myyjän työ sisältää myös myymälän järjestyksen ylläpitoa, siivoamista, varastotyötä ja muita tehtäviä.

Toivoisimme sinun olevan:

 • trenditietoinen ja kiinnostunut pukeutumiskaupasta ja vintage -vaatteista (materiaali- ja merkkiosaaminen sekä hintatasojen tietämys)
 • ulospäin suuntautunut ja myönteisen asenteen omaava
 • sitoutunut työn tavoitteisiin ja kykenevä vastuunkantoon
 • tehokas, tarkka ja luova
 • kykenevä fyysiseen työhön
 • joustava työvuorojen suhteen

Kokemus tai koulutus kaupan alalta tai vaatetusalalta on toivottavaa, arvostamme erityisesti aikaisempaa kokemusta myyntityöstä.

Työskentely kierrätysvaatteiden kanssa on pölyistä, joten työ ei sovellu astmaatikolle tai pölyallergikolle.

Tehtävät ovat osa-aikaisia 5-30h/vko. Työvuorot sijoittuvat vaihtelevasti viikon eri päiville. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja palkkaus on Kaupan alan TES:n mukaan.

Me UFF:lla teemme työtä kestävän kehityksen, globaalin tasa-arvon ja ilmaston hyväksi. Haluamme rakentaa sosiaalisesti, ekologisesti sekä taloudellisesti kestävää ja oikeudenmukaista maailmaa. Korostamme tekemisessämme globaalia reiluutta ja yleishyödyllisiä tavoitteita. Näemme, että kaikilla on mahdollisuus toimia myönteisen aktiivisesti ja vastuullisesti kestävyyden hyväksi. Tekemisen kulttuurimme on tavoitteellinen, kasvuhakuinen ja toimimme jatkuvan parantamisen periaatteiden mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Haethan tehtävää 28.3.2023 mennessä TÄÄLLÄ. Kerrothan myös hakemuksessasi kummassa myymälässä mieluiten työskentelisit. Lisätietoja voi kysyä retail@uff.fi. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilön löydyttyä.

Avoinna olevat muut tehtävät

Avoin haku

Voit lähettää avoimen hakemuksen tästä linkistä. Meillä voi työskennellä muun muassa kuorma-autonkuljettajan, varastotyöntekijän, vaatelajittelijan, huoltomiehen, myyjän tai kehitysyhteistyön, viestinnän ja hallinnon tehtävissä. Meillä on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia työtehtäviä.

Työharjoittelu

Työharjoitteluun voi hakea lähettämällä avoimen hakemuksen ja ansioluettelon tämän linkin kautta. Harjoittelijat työskentelevät myymälöissä, lajittelukeskuksessa tai toimistotehtävissä. Kerro hakemuksessasi mihin tehtävään haet sekä missä ja milloin voit harjoittelun suorittaa.