Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta

Meillä työskentelee noin 350 myynnin, tuotannon, logistiikan, hallinnon sekä viestinnän ja globaalikehitystyön ammattilaista. UFF:lla teet työtä, jolla on vaikutusta ympäristön ja kehittyvien maiden ihmisten hyvinvointiin. Meillä voit kehittää osaamistasi ja olla mukana käytännön ilmastotyössä ja globaalin kehityksen tukemisessa. Alta löydät tietoa työpaikoistamme. Ilmoitamme avoimista työpaikoista mol.fi-sivustolla.

Hyvä hakija, huomioithan, että käytämme sähköistä rekrytointia. 

Lähetäthän hakemuksesi vain kohdennetun haun ilmoituksessa olevalla linkillä tai avoimen hakemuksen tällä sivulla olevan linkin kautta. Hakemuksen jätettyäsi saat sähköpostiisi kuittauksen siitä, että hakemus on saapunut onnistuneesti.

Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen lähettämiseksi, voit olla yhteydessä hakemukset(at)uff.fi.

Avoinna olevat tehtävät myymälöissä, tuotannossa ja kuljetuksessa

Avoinna olevat muut tehtävät

Haemme nyt tilinpäätöstaitoista, asiantuntevaa ja säätiön tarkoituksesta motivoitunutta

Kirjanpitäjää

Kirjanpitäjänä toteutat yhdessä talouden tiimin kanssa kirjanpitoa, osallistut raportointiin ja tilinpäätöksien laatimiseen. Työsi koostuu mm. seuraavista kokonaisuuksista: reskontrat, maksuliikenne, jaksotukset ja täsmäytykset,  lakisääteisten ilmoitusten tekeminen. Varmistat työssäsi kirjanpitoon liittyvien toiminta- ja menettelytapojen oikea-aikaisuuden, tehokkuuden sekä korkean laadun.

Sinulla on useamman vuoden monipuolinen kokemus kirjanpidosta, konserni- ja kustannuslaskennasta sekä ulkoisesta laskennasta, sisäisestä raportoinnista ja tilinpäätöksen valmistelusta. Toivomme, että olet suorittanut tehtävään soveltuvan tutkinnon, esimerkiksi tradenomi. KLT-tutkinto katsotaan eduksi.

Arvostamme erityisesti:

  • Olet tarkka, analyyttinen, järjestelmällinen ja osaat priorisoida
  • Viihdyt tavoitteellisessa ja tuloskeskeisessä työkulttuurissa ja pystyt joustamaan työmäärän vaihdellessa ja haluat  saada näkyviä tuloksia aikaiseksi
  • Viihdyt tilanteissa, joissa saat auttaa ja opastaa muita ja ratkaista yhdessä haasteita
  • Olet kehittämisorientoitunut ja sinulla on halua oppia uutta, syventyä yksityiskohtiin sekä hakea ratkaisuja itsenäisesti ja proaktiivisesti
  • Käytät sujuvasti eri taloushallinnon järjestelmiä ja Exceliä
  • Aikaisempaa kokemusta taloushallinnon järjestelmien käyttöönotosta
  • Hoidat työsi sujuvasti suomen- ja englannin kielellä

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävä sijoittuu Klaukkalan toimipisteeseen, tehtävässä on mahdollisuus työskennellä toimipisteen lisäksi osittain etänä.

Kiinnostuitko?

Haethan tehtävää 30.1.2023 mennessä TÄÄLLÄ. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja hakemukset@uff.fi

Avoin haku

Voit lähettää avoimen hakemuksen tästä linkistä. Meillä voi työskennellä muun muassa kuorma-autonkuljettajan, varastotyöntekijän, vaatelajittelijan, huoltomiehen, myyjän tai kehitysyhteistyön, viestinnän ja hallinnon tehtävissä. Meillä on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia työtehtäviä.

Työharjoittelu

Työharjoitteluun voi hakea lähettämällä avoimen hakemuksen ja ansioluettelon tämän linkin kautta. Harjoittelijat työskentelevät myymälöissä, lajittelukeskuksessa tai toimistotehtävissä. Kerro hakemuksessasi mihin tehtävään haet sekä missä ja milloin voit harjoittelun suorittaa.