Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta

Meillä työskentelee noin 400 myynnin, tuotannon, logistiikan, hallinnon sekä viestinnän ja kehitysyhteistyön ammattilaista. UFF:lla teet työtä, jolla on vaikutusta ympäristön ja kehittyvien maiden ihmisten hyvinvointiin. Meillä voit kehittää osaamistasi ja olla mukana käytännön ilmastotyössä ja globaalin kehityksen tukemisessa. Alta löydät tietoa työpaikoistamme. Ilmoitamme avoimista työpaikoista mol.fi-sivustolla.

Hyvä hakija, huomioithan, että käytämme sähköistä rekrytointia. 

Lähetäthän hakemuksesi vain kohdennetun haun ilmoituksessa olevalla linkillä tai avoimen hakemuksen tällä sivulla olevan linkin kautta. Hakemuksen jätettyäsi saat sähköpostiisi kuittauksen siitä, että hakemus on saapunut onnistuneesti.

Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen lähettämiseksi, voit olla yhteydessä hakemukset(at)uff.fi.

Avoinna olevat tehtävät myymälöissä, tuotannossa ja kuljetuksessa

Haemme nyt pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa sijaitseviin myymälöihimme

Osa-aikaisia myyjiä kesälomasijaisuuksiin

Myyjän työ on meillä monipuolista ja tehtävät vaihtelevat päivittäin. Asiakaspalvelun ja kassatyöskentelyn lisäksi pääset käsittelemään kierrätysvaatteita eri työvaiheissa. Työssäsi pääset usein kertomaan asiakkaille UFF:n yleishyödyllisestä toiminnasta. Myyjän työ sisältää myös myymälän järjestyksen ylläpitoa, siivoamista, varastotyötä ja muita tehtäviä.

Toivoisimme sinun olevan:

  • kiinnostunut pukeutumiskaupasta ja vaatteista (materiaali- ja merkkiosaaminen sekä hintatasojen tietämys)
  • ulospäin suuntautunut ja myönteisen asenteen omaava
  • sitoutunut työn tavoitteisiin ja kykenevä vastuunkantoon
  • tehokas, tarkka ja luova
  • kykenevä fyysiseen työhön
  • joustava työvuorojen suhteen
  • 18 vuotta täyttänyt (työ voi sisältää yksintyöskentelyä)

Kokemus tai koulutus kaupan alalta tai vaatetusalalta on toivottavaa, arvostamme erityisesti aikaisempaa kokemusta myyntityöstä.

Työskentely kierrätysvaatteiden kanssa on pölyistä, joten työ ei sovellu astmaatikolle tai pölyallergikolle.

Tehtävät ovat osa-aikaisia (5-30h/viikko), 2-4 kuukauden määräaikaisia, alkavat touko-kesäkuussa ja päättyvät heinä-syyskuussa. Tehtävässä voi olla mahdollisuus jatkaa myös syksyllä. Työvuorot sijoittuvat vaihtelevasti viikon eri päiville. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja palkkaus on Kaupan alan TES:n mukaan.

Me UFF:lla teemme työtä kestävän kehityksen, globaalin tasa-arvon ja ilmaston hyväksi. Haluamme rakentaa sosiaalisesti, ekologisesti sekä taloudellisesti kestävää ja oikeudenmukaista maailmaa. Korostamme tekemisessämme globaalia reiluutta ja yleishyödyllisiä tavoitteita. Näemme, että kaikilla on mahdollisuus toimia myönteisen aktiivisesti ja vastuullisesti kestävyyden hyväksi. Tekemisen kulttuurimme on tavoitteellinen, kasvuhakuinen ja toimimme jatkuvan parantamisen periaatteiden mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Haethan tehtävää 1.4.2024 mennessä alla olevista linkeistä:

-Pääkaupunkiseutu

-Tampere

-Turku

Voit ilmoittaa hakemuksessa sinulle mieluisimman työskentelyalueen tai myymälän pääkaupunkiseudulla sekä sinulle sopivimman viikkotyöajan. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilön löydyttyä.

Lisätietoja voi kysyä retail@uff.fi.

 

Avoinna olevat muut tehtävät

Avoin haku

Voit lähettää avoimen hakemuksen tästä linkistä. Meillä voi työskennellä muun muassa kuorma-autonkuljettajan, varastotyöntekijän, vaatelajittelijan, huoltomiehen, myyjän tai kehitysyhteistyön, viestinnän ja hallinnon tehtävissä. Meillä on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia työtehtäviä.

Työharjoittelu

Työharjoitteluun voi hakea lähettämällä avoimen hakemuksen ja ansioluettelon tämän linkin kautta. Harjoittelijat työskentelevät myymälöissä, lajittelukeskuksessa tai toimistotehtävissä. Kerro hakemuksessasi mihin tehtävään haet sekä missä ja milloin voit harjoittelun suorittaa.