UFF:n myymälöissä kerätään varoja esiopetuksen järjestämiseen Mosambikissa

Asiakkaat voivat ostostensa yhteydessä tukea lasten esiopetuksen järjestämistä Mosambikin Lastenapu -hankkeen kautta ajalla 11.-17.3.2024. Pienelläkin lahjoituksella voi saada paljon hyvää aikaan. 

Lastenapu-hanke on toiminut Mosambikin Nacalassa 1990-luvun alusta alkaen, ja sillä on ollut merkittäviä vaikutuksia alueen tasa-arvoon. Koulutuksella on valtava merkitys erityisesti tyttöjen tulevaisuuteen:

  • Koulutetut avioituvat vanhempana – tämä vähentää lapsiavioliittoja.
  • Koulutetut saavat vähemmän lapsia sekä kykenevät huolehtimaan lapsistaan paremmin kuin kouluttamattomat.
  • Ammatilliseen koulutukseen osallistuvien tyttöjen määrä on noussut.

Tyttöjen koulutus lisää tasa-arvoa

Lastenapu-hanke tukee seitsemää esikoulua seitsemässä kylässä Nacalan alueella. Hanke toimii lähes täysin säätiön tuen varassa, joten UFF:n myymälä- ja kuukausilahjoittajilla on merkittävä rooli sen ylläpidossa. Hankkeen tukemat päiväkodit esikouluineen on tarkoitettu 2–5-vuotiaille lapsille, ja hankkeen piiriin kuuluu liki tuhat lasta. Lasten varhaiskasvatusta avustetaan monin eri tavoin, kuten tukemalla koulutarvikkeiden hankintaa. 1 €:n lahjoituksella mahdollistetaan esim. kynän ja vihkon hankinta yhdelle eskarilaiselle.

Kampanjan avulla kerätyt varat toimitetaan suoraan kohteeseen, vain pankkikulut vähennetään. Kiitos lahjoituksestasi!

Keräyslupa RA/2020/1599

Tasarahapäivät 8.-20.4.2024

Tasarahapäivillä on odotettavissa jälleen ihania löytöjä tasaisesti alenevinedullisin hinnoin. Lisäämme joka päivä satoja vaatteita myyntiin, jotenvaatevalikoima vaihtuu vauhdikkaasti teemapäivien aikana. UFFille kannattaakinpistäytyä, vaikka joka päivä.

Lue lisää