Pasilan UFF-myymälä

UFF:n myymälät tutuksi: Pasila, Helsinki

UFF:lla on jo 23 second hand -vaatemyymälää eteläisessä Suomessa, joissa keräämme varoja vaatekeräyspalvelun tuottamiseen sekä kehitysyhteistyön tukemiseen Afrikassa ja Aasiassa. Jokaisessa myymälässämme on yksilöllinen valikoima ja omanlaisensa tunnelma. 

Tässä juttusarjassa esittelemme kaikki UFF:n myymälät seniorista junioriin. Nyt on vuorossa kurkistus Pasilan myymälämme. 

Aluepäällikkö Topi Koskinen, miten UFF:n Pasilan myymälä on perustettu?  

Meillä oli pitkään halu avata myymälä Pasilaan ja meillä oli muutama kohde, joita seurasimme ja joista myös neuvottelimme. Tämä liiketila on meille todella hyvä ja iskimmekin tähän kiinni nopeasti.

Miten kuvailisit tätä Pasilan myymälää? 

Pasilan myymälä on lyhyesti sanottuna oikea helmi. Olen itse tehnyt sieltä parhaat löytöni! Myymälä on pinta-alaltaan yksi isommistamme ja pohjaltaan se on todella selkeä. Myymälän henkilökunta tekee loistavaa työtä ja esillepanoista löytyy aina jokaiselle jotakin.

Kerro jotain myymälän henkilökunnasta?  

Myymälän henkilökunta on todella ammattitaitoista ja sieltä löytyykin hyvä tiimi, jossa on sekä kokemusta että uudempia second hand -ammattilaisia.

Myymäläpäällikkö Veera Linnavuori, miten alun perin päädyit UFF:lle?  

Työskentelin pitkään vaateketjussa, jonka arvojen takana en pystynyt enää seisomaan. Ostin jo tuolloin suurimman osan vaatteistani käytettynä ja uuden vaatteen ylimyyminen tuntui itsestäni väärältä. Satuin näkemään viimeisenä hakupäivänä UFF:n etsivän apulaismyymälänhoitajaa ja jotenkin tuntui oikealta paikalta hakea. Siinä yhdistyi kaikki mistä pidän: asiakaspalvelu, muoti ja esimiestyö mutta uutena lisänä arvot, jotka olivat yhtä omieni kanssa. Nyt reilun vuoden työskentelyn jälkeen voin tyytyväisenä todeta, että tein oikean päätöksen!

Miten myymälä on suunniteltu ja miten sen somistus hoidetaan? 

Myymälä suunnitellaan uusiksi jokaiseen uuteen mallistoon sopivaksi. Laitamme silloin näkyvämmin esille sen hetken etsityimpiä tuotekategorioita. Otamme huomioon tapahtumat, sään, trendin yms. suunniteltaessa. Pyrimme siihen, että myymälä on aina mahdollisimman selkeä, siisti ja inspiroiva asiakkaillemme.

Somistuksessa käytämme hyödyksi meidän erityylisten ja luovien myyjiemme ideoita. Kaikki saavat vuorottain vaihtaa somisteet ja nuket. Uuden malliston nuket suunnittelemme usein yhdessä. Meillä on onneksemme kaikilla yhteinen selkeä visio.

Miten kuvailisit myymälän tuotevalikoimaa?   

Meiltä löytyy kaikille jotakin. Trendejä seuraaville tai klassisemman tyylin omaaville, monenlaiseen urheiluun sopivaa sekä ihan rentoa kotivaatetta. Yritämme pitää huolen, että mitä tahansa asiakas etsiikään, löytyisi se meiltä vaivattomasti. Meillä on selkeät naisten, miesten, lasten ja kodintekstiilien osastot.

Mikä teiltä tällä hetkellä haetaan?  

Sään kylmentyessä takit ja neuleet ovat selkeästi olleet etsityimpiä. Hameet ja mekot ovat jatkuva suosikki. Huomaan myös, että kestävät materiaalit ja monikäyttöisyys ovat asiakkaillemme todella tärkeitä.

Jokainen UFF:n myymälä on hengeltään hieman erilainen. Mikä on mielestäsi Pasilan myymälän oma juttu?  

Myymälässämme on uutuutensa vuoksi todella erilainen ja freesimpi ilme sekä tilaa katsella ja shoppailla ihan rauhassa. Saamme päivittäin asiakkailtamme kehuja myymälän siisteydestä ja selkeydestä. Laitammekin siihen todella paljon ajatusta ja työskentelemme jatkuvasti pitääksemme samaa tasoa yllä.

Millaista asiakaskuntaa teillä käy?   

Todella laajasti kaiken ikäisiä ja tyylisiä. Lähistöllä on kouluja, toimistoja sekä Triplan ostoskeskus, joten näistä liikkuessaan moni poikkeaakin meillä matkallaan.

Haluatko lähettää terveisiä asiakkaille? 

Haluamme kutsua kaikki ketkä eivät ole vielä meillä käyneet, antamaan seuraavalla kirppiskierroksellaan tänne myös visiitin! Ja iso kiitos kaikille asiakkaille, jotka meillä jo vakituisesti käy – piristätte meidän työpäiviämme! Mustutan myös, että koirat ovat meille erittäin tervetulleita.

UUSI VALIKOIMA

Maanantaina 26.2. myymälöissä upea uusi valikoima. Tervetuloa tekemään second hand & vintage -löytöjä! Sunnuntaina 25.2. myymälät valikoiman vaihdon vuoksi kiinni.

Lue lisää

Tasarahapäivät 12.-24.2.2024

Tasarahapäivillä on odotettavissa jälleen ihania löytöjä tasaisesti alenevinedullisin hinnoin. Lisäämme joka päivä satoja vaatteita myyntiin, jotenvaatevalikoima vaihtuu vauhdikkaasti teemapäivien aikana. UFFille kannattaakinpistäytyä, vaikka joka päivä.

Lue lisää