Kaksi vaatekeräyslaatikkoa kauppakeskuksen käytävällä.

UFF:n ensimmäiset sisäkeräyslaatikot löytyvät Kaaren kauppakeskuksesta Helsingistä

UFF:n ensimmäiset sisäkeräyslaatikot ovat saapuneet Kaaren kauppakeskukseen Helsinkiin. Keräyslaatikot odottelevat vaatelahjoittajia Laulukujan puoleisen sisäänkäynnin aulassa, ovista sisään tullessa vasemmalla puolella.

UFF ottaa vastaan sellaisenaan käyttökelpoisia vaatteita, kodintekstiilejä, asusteita, laukkuja, kenkiä ja leluja. Pakkaathan lahjoituksesi suljettuun muovipussiin, se on paras tapa suojata tekstiilit lialta ja kosteudelta.

Jos olet epävarma, onko lahjoituksesi sellaisenaan käyttökelpoinen vaate vai poistotekstiili, voit viedä sen vaatekeräyslaatikkoomme. UFF:n ammattilaiset hoitavat vaatteiden ja tekstiilien lajittelun. Näin varmistetaan, ettei uudelleenkäyttöön sopivaa vaatetta joudu hukkaan. Pysyvästi likainen esim. öljyinen, märkä, homeinen tai muuten pilaantunut tekstiili on jätettä, joten se kuuluu sekajätekeräykseen.

Vaatelahjoitusten myynnistä kerätyt varat käytetään ilmastotyön ja kehitysyhteistyön hyväksi. 

Lahjoittamalla olet kiltti maapallolle.

Tasarahapäivät 8.-20.4.2024

Tasarahapäivillä on odotettavissa jälleen ihania löytöjä tasaisesti alenevinedullisin hinnoin. Lisäämme joka päivä satoja vaatteita myyntiin, jotenvaatevalikoima vaihtuu vauhdikkaasti teemapäivien aikana. UFFille kannattaakinpistäytyä, vaikka joka päivä.

Lue lisää