Lumisessa maisemassa toppatakkiin pukeutunut henkilö viemässä rusetilla koristeltua muovipussia UFF:n vaatekeräyslaatikoon

UFF toivottaa vastuullista joulua ja uutta vuotta 2024!

Sydämellinen kiitos menneestä vuodesta kaikille vaatelahjoittajillemme ja asiakkaillemme. Annatte ympärivuotisen lahjan ympäristölle, kehitysyhteistyölle sekä kaikille secondhandin ystäville. Kiitos, kun kierrätät.

Joulun ja vuoden vaihteen aukioloajat
Aatonaattona la 23.12. myymälät avoinna klo 16 asti (Iso Omena ja Redi klo 18, Sello klo 19 asti)
Jouluaattona sunnuntaina 24.12. myymälät suljettu
Joulupäivänä maanantaina 25.12. myymälät suljettu
Tapaninpäivänä tiistaina 26.12. myymälät suljettu (Iso Omena, Sello ja  Redi avoinna 12-18)
Uuden vuoden aattona sunnuntaina 31.12. sunnuntaiaukioloajat (paitsi Sello 12-16)
Uuden vuoden päivänä maanantaina 1.1.2024 myymälät suljettu
Loppiaisena lauantaina 6.1. 2024 myymälät palvelevat pääsääntöisesti klo 12-18 (paitsi Iso Omena 9-18, Sello 10-19, Duo 10-16 ja Tikkurila 12-17).

Yhdelle tarpeeton on toiselle aarre. Jos saat lahjan, jota et itse käytä, lahjoita se eteenpäin!
UFF:lle voi lahjoittaa käyttökelpoisia vaatteita, asusteita ja pientavaraa. Muista pakata lahjoituksesi muovipussiin ja sulje pussi tiiviisti, näin suojaat tekstiilit lialta ja kosteudelta. Lahjoituksia voi keräyspisteidemme lisäksi jättää myös kaikkiin myymälöihimme.

Jos olet epävarma, onko lahjoituksesi sellaisenaan käyttökelpoinen vaate vai poistotekstiili, voit viedä sen keräysastiaamme. UFF hoitaa vaatteiden ja tekstiilien lajittelun ja ohjaa ne uudelleenkäyttöön sellaisenaan tai materiaalina. Ainoastaan pysyvästi likainen esim. öljyinen, märkä, homeinen tai muuten pilaantunut tekstiili on jätettä, ja se kuuluu ohjata sekajätekeräykseen. 

Vastuullista joulun odotusta <3

UUSI VALIKOIMA

Maanantaina 26.2. myymälöissä upea uusi valikoima. Tervetuloa tekemään second hand & vintage -löytöjä! Sunnuntaina 25.2. myymälät valikoiman vaihdon vuoksi kiinni.

Lue lisää

Tasarahapäivät 12.-24.2.2024

Tasarahapäivillä on odotettavissa jälleen ihania löytöjä tasaisesti alenevinedullisin hinnoin. Lisäämme joka päivä satoja vaatteita myyntiin, jotenvaatevalikoima vaihtuu vauhdikkaasti teemapäivien aikana. UFFille kannattaakinpistäytyä, vaikka joka päivä.

Lue lisää