Nimettömän ilmoituspalvelun avulla edistetään eettisyyttä ja toimintojen kehittämistä

Nimetön ilmoituspalvelu on säätiön työntekijöiden ja ulkoisten sidosryhmien käytettävissä. Ilmoituspalvelun kautta voi tehdä ilmoituksen, jos on vahva epäilys väärinkäytöksestä tai sen mahdollisuudesta esimerkiksi säätiön eettisiä periaatteiden, tietosuoja- tai muun lainsäädännön noudattamatta jättäminen. Ilmoitukset on tehtävä vilpittömässä mielessä. Palvelun avulla tähdätään siihen, että epäkohdat tulevat esille ja näin edistetään eettisyyttä, kehitetään toimintoja sekä pienennetään mahdollisia riskejä.  

Ilmoituspalvelun, eli whistleblow -palvelun tekninen toteutus on ulkopuolisen palveluntarjoajan, Webropolin, tuottama. Alusta on salattu ja salasanasuojattu eikä sen metadataa tallenneta tai IP-osoitteita voida jäljittää. Nimetöntä ilmoittajaa on näin ollen mahdoton tunnistaa.  Palvelussa lähetetyt ilmoitukset käsitellään luottamuksellisesti. Tapauksia käsiteltäessä kaikkien asiaan liittyvien henkilöiden etu otetaan huomioon. Tapaus otetaan käsittelyyn 7 vuorokauden sisällä ilmoituksen jättämisestä ja päätös tapauksesta tulee viimeistään kolmen kuukauden sisällä ilmoituksesta. Ilmoittajan tulee kirjautua saadulla salasanalla järjestelmään mahdollista viestintää varten ja nähdäkseen tapauksen käsittelyn kulun sekä päätöksen.  

Lisätietoja

Ilmoituspalvelu

Seurantasivu

NIMETÖN ILMOITUSPALVELU REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE

UUSI VALIKOIMA

Maanantaina 26.2. myymälöissä upea uusi valikoima. Tervetuloa tekemään second hand & vintage -löytöjä! Sunnuntaina 25.2. myymälät valikoiman vaihdon vuoksi kiinni.

Lue lisää

Tasarahapäivät 12.-24.2.2024

Tasarahapäivillä on odotettavissa jälleen ihania löytöjä tasaisesti alenevinedullisin hinnoin. Lisäämme joka päivä satoja vaatteita myyntiin, jotenvaatevalikoima vaihtuu vauhdikkaasti teemapäivien aikana. UFFille kannattaakinpistäytyä, vaikka joka päivä.

Lue lisää