Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta

Meillä työskentelee noin 300 myynnin, tuotannon, logistiikan, hallinnon sekä viestinnän ja globaalikehitystyön ammattilaista. UFF:lla teet työtä, jolla on vaikutusta ympäristön ja kehittyvien maiden ihmisten hyvinvointiin. Meillä voit kehittää osaamistasi ja olla mukana käytännön ilmastotyössä ja globaalin kehityksen tukemisessa. Alta löydät tietoa työpaikoistamme. Ilmoitamme avoimista työpaikoista mol.fi-sivustolla. Voit myös jättää avoimen hakemuksen sähköpostilla hakemukset@uff.fi tai verkkolomakkeella.

Haemme kasvavaan organisaatioomme

Vaatelajittelijaa / varastotyöntekijää

Nurmijärven Klaukkalassa sijaitsevaan lajittelukeskukseemme vaatteiden lajittelun tuotantoon.

Vaatelajittelijan työtehtäviin kuuluu käytettyjen vaatteiden ja kenkien lajittelu, pakkaus ja varastotyötä sekä muita osoitettuja tehtäviä.

Aiempi työkokemus tekstiilialalta sekä varastotyön kokemus on eduksi. Sinulla on hyvä vaate- ja materiaalituntemus, ja olet trenditietoinen sekä kiinnostunut muodista. Tunnistat ajankohtaisen muodin suuntaukset sekä omaat innostuneisuuden muodin tulevaisuuden seuraamiseen. Kykenet itsenäiseen työhön ja otat mielellään vastuuta. Olet kiinnostunut myös laadun ja prosessien kehittämisestä. Sinulla on reipas ja joustava asenne työntekoon ja kykenet tavoitteelliseen työotteeseen. Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen kielen taitoa.

Tehtävässä on mahdollisuus kehittyä laadunvalvonnan/esimiestyön tehtäviin, jolloin työtehtäviin kuuluu laatutestaus, vaatelajittelijoiden ohjaaminen sekä perehdyttäminen, sekä muita tuotannon tukemisen tehtäviä.

Työpaikka on toistaiseksi voimassa oleva ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Työ on pääasiassa klo 6-14, (tiistaisin klo 6-14.30), myös työvuorot klo 14-22 ovat ajoittain mahdollisia. Viikkotyöaika on 38 tuntia.

Työskentely kierrätysvaatteiden kanssa on pölyistä, joten työ ei sovellu astmaatikolle tai pölyallergikolle. Työ on fyysistä.

Tehtävä sijoittuu Klaukkalassa sijaitsevaan lajittelukeskukseemme. Kaikkiaan meillä työskentelee noin 270 myynnin, tuotannon, logistiikan sekä hallinnon ja globaalikehitystyön ammattilaista.

Me UFF:lla haluamme rakentaa sosiaalisesti, ekologisesti sekä taloudellisesti kestävää ja oikeudenmukaista maailmaa. Korostamme tekemisessämme globaalia reiluutta ja yleishyödyllisiä tavoitteita. Näemme, että kaikilla on mahdollisuus toimia myönteisen aktiivisesti ja vastuullisesti kestävyyden hyväksi. Tekemisen kulttuurimme on tavoitteellinen, kasvuhakuinen ja toimimme jatkuvan parantamisen periaatteiden mukaisesti.

Haethan tehtävää 2.11.2020 mennessä lähettämällä hakemuksen osoitteeseen hakemukset@uff.fi. Viestikenttään pyydämme sinua laittamaan viitteeksi lajittelija. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mahdollisiin lisätiedusteluihin vastaa sähköpostitse Anne Töyrynen, anne.toyrynen@uff.fi

_______________________________________________________

Haemme kasvavaan organisaatioomme

Pakkaajia keikkatyöhön

Tehtävänäsi on tukkumyyntiin menevän vaatteen pakkaaminen, rullakoiden käsittely, kippikoneen, kuljettimen ja pakkauskoneen käyttö sekä tarvittaessa muissa työvaiheissa avustaminen.

Tehtävässä edellytetään:

  • koneiden käyttämistä,
  • tiimityötaitoja,
  • rutiininsietokykyä,
  • aikaansaavaa ja oma-aloitteista työotetta,
  • perushyvää fyysistä kuntoa ja
  • valmiutta 2-vuorotyöhön.

Aikaisempi työkokemus pakkaajan työstä tai varastotyöstä tai trukkikortti katsotaan eduksi.

Työajat vaihtelevat kausittain. Työvuorot ovat sovittavissa joustavasti toiveidesi mukaan.

Tehtävä sijoittuu logistiikka- ja pakkauskeskukseemme Helsingin Kuninkaantammessa. Kaikkiaan meillä työskentelee noin 270 myynnin, tuotannon, logistiikan sekä hallinnon ja globaalikehitystyön ammattilaista.

Me UFF:lla haluamme rakentaa sosiaalisesti, ekologisesti sekä taloudellisesti kestävää ja oikeudenmukaista maailmaa. Korostamme tekemisessämme globaalia reiluutta ja yleishyödyllisiä tavoitteita. Näemme, että kaikilla on mahdollisuus toimia myönteisen aktiivisesti ja vastuullisesti kestävyyden hyväksi. Tekemisen kulttuurimme on tavoitteellinen, kasvuhakuinen ja toimimme jatkuvan parantamisen periaatteiden mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Haethan tehtävää 2.11.2020 mennessä lähettämällä hakemuksen ja ansioluettelon osoitteeseen hakemukset@uff.fi. Viestikenttään pyydämme sinua laittamaan viitteeksi Pakkaaja keikkatyö. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa keräyspäällikkö Jari Töyrynen p. 050 559 3388

_______________________________________________________

Avoin haku

Voit lähettää avoimen hakemuksen tästä linkistä. Meillä voi työskennellä muun muassa kuorma-autonkuljettajan, varastotyöntekijän, vaatelajittelijan, huoltomiehen, myyjän tai kehitysyhteistyön, viestinnän ja hallinnon tehtävissä. Meillä on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia työtehtäviä.

Työharjoittelu

Työharjoitteluun voi hakea lähettämällä avoimen hakemuksen ja ansioluettelon tämän linkin kautta. Harjoittelijat työskentelevät myymälöissä, lajittelukeskuksessa tai toimistotehtävissä. Kerro hakemuksessasi mihin tehtävään haet sekä missä ja milloin voit harjoittelun suorittaa.