Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta

Meillä työskentelee noin 350 myynnin, tuotannon, logistiikan, hallinnon sekä viestinnän ja globaalikehitystyön ammattilaista. UFF:lla teet työtä, jolla on vaikutusta ympäristön ja kehittyvien maiden ihmisten hyvinvointiin. Meillä voit kehittää osaamistasi ja olla mukana käytännön ilmastotyössä ja globaalin kehityksen tukemisessa. Alta löydät tietoa työpaikoistamme. Ilmoitamme avoimista työpaikoista mol.fi-sivustolla.

Huomioithan, että olemme siirtyneet sähköiseen rekrytointiin, lähetäthän hakemuksesi vain kohdennetun haun ilmoituksessa olevalla linkillä tai avoimen hakemuksen tällä sivulla olevan linkin kautta.

Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen lähettämiseksi, voit olla yhteydessä hakemukset@uff.fi.

Osa-aikaista myyjää

Haemme nyt Malmilla sijaitsevaan myymäläämme

Osa-aikaista myyjää

Myyjän työ on meillä monipuolista ja tehtävät vaihtelevat päivittäin. Asiakaspalvelun ja kassatyöskentelyn lisäksi pääset käsittelemään kierrätysvaatteita eri työvaiheissa. Työssäsi pääset usein kertomaan asiakkaille UFF:n yleishyödyllisestä toiminnasta. Myyjän työ sisältää myös myymälän järjestyksen ylläpitoa, siivoamista, varastotyötä ja muita tehtäviä.

Toivoisimme sinun olevan:

–     kiinnostunut pukeutumiskaupasta (materiaali- ja merkkiosaaminen sekä hintatasojen tietämys)

–     ulospäin suuntautunut ja myönteisen asenteen omaava

–     sitoutunut työn tavoitteisiin ja kykenevä vastuunkantoon

–     tehokas, tarkka ja luova

–     kykenevä fyysiseen työhön

Kokemus tai koulutus vaatetusalalta tai kaupan alalta on toivottavaa, arvostamme myös aikaisempaa kokemusta myyntityöstä.

Työskentely kierrätysvaatteiden kanssa on pölyistä, joten työ ei sovellu astmaatikolle tai pölyallergikolle.

Tehtävä on osa-aikainen (5h/viikko), toistaiseksi voimassaolev ja työvuorot sijoittuvat vaihtelevasti viikon eri päiville. Kesällä voi olla mahdollisuus isompiin tuntimääriin. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja palkkaus on Kaupan alan TES:n mukaan.

Me UFF:lla teemme työtä kestävän kehityksen, globaalin tasa-arvon ja ilmaston hyväksi. Haluamme rakentaa sosiaalisesti, ekologisesti sekä taloudellisesti kestävää ja oikeudenmukaista maailmaa. Korostamme tekemisessämme globaalia reiluutta ja yleishyödyllisiä tavoitteita. Näemme, että kaikilla on mahdollisuus toimia myönteisen aktiivisesti ja vastuullisesti kestävyyden hyväksi. Tekemisen kulttuurimme on tavoitteellinen, kasvuhakuinen ja toimimme jatkuvan parantamisen periaatteiden mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Haethan tehtävää 5.7.2021 mennessä TÄÄLLÄ. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa 30.6. klo 13-15 aluepäällikkö Sanna Tapaninen p. 040 6530 171.

 

_____________________________________________

Vastuumyyjää

Haemme nyt Malmilla sijaitsevaan myymäläämme

Osa-aikaista vastuumyyjää

Vastuumyyjän roolissa varmistat toiminnan sujuvuuden ja laadukkaan asiakaskokemuksen yhteistyössä myymäläpäällikön sekä apulaismyymälänhoitajan kanssa. Työpäivissäsi korostuvat erityisesti työn organisointiin (mm. tuotannolliset asiat), asiakaskokemukseen, henkilökunnan kouluttamiseen ja vuorojen välisen tiedonkulun toteutumiseen liittyvät asiat.

Vastuumyyjänä ymmärrät hinnoittelun, tuotannon tehokkuuden, laadun, esillepanojen ja myymäläilmeen merkityksen asiakkaalle. Osaat toimia esimerkillisesti ja tehokkaasti myymälän päivittäisissä rutiinitehtävissä, ja teet asiakaspalvelua intohimolla ja suurella sydämellä. Tunnistat myymälän kehittämiskohteet ja tartut toimeen yhdessä myymälän esimiesten kanssa. Innostava ja reipas työskentelyotteesi tarttuu myös muihin työntekijöihin, ja osaat todistettavasti luoda hyvää työilmapiiriä ja motivoida muitakin suoriutumaan hyvin.

Ydintehtäviäsi vastuumyyjänä:

 • Myymälätyöskentelyn ohjaaminen yhdessä esimiesten kanssa.
 • Myymälän tavoitteiden seuranta ja toteuttaminen: hinnoittelu, tuotanto, myynti, päivän raportointi.
 • Myymälähenkilökunnan osaamisen varmistaminen: myyjien koulutus, palautteenanto ja työn ohjaaminen.
 • Asiakaspalvelulaadun varmistaminen myymälässä. Asiakaspalautteiden käsittely myymälässä.
 • Kaupallisesta sekä myyvästä myymäläilmeestä huolehtiminen.
 • Toiminnan kehittäminen yhdessä esimiesten kanssa: havainnoit, tuot aktiivisesti kehittämistarpeita esiin, ja olet aktiivinen, kehitysmyönteinen ja esimerkillinen työyhteisön jäsen

Toivoisimme sinulla olevan:

 • Muodin tuntemusta ja hinnoittelu osaamista.
 • Luontaista vastuunottoa asioista, kehitysmyönteisyyttä, ratkaisukeskeisyyttä ja sitoutumista työhön pitkällä tähtäimellä. Halua kasvaa ja kehittyä.
 • Erinomaisia yhteistyö-, organisointi- ja viestintätaitoja. Pidät nopeatempoisesta toimintaympäristöstä ja työskentelet tehokkaasti ja jämäkästi myös paineenalla.
 •  Olet luotettava tiimipelaaja, jolla on ihmisläheinentapa työskennellä. Tiedät mitä on esimerkillä johtaminen.
 • Suhtautumista uusiin asioihin, ihmisiin ja nopeisiin muutoksiin avoimesti ja näet ne mahdollisuuksina.
 • Kykyä luoda hyvää tiimihenkeä, ja motivoida myymälähenkilökuntaa arjen haasteiden yli.
 • Viihdyt asiakasvilinässä ja työturvallisuusasiat ovat lähellä sydäntäsi.

Kokemus ja koulutus vaatetusalalta tai kaupan alalta on eduksesi, arvostamme myös aikaisempaa kokemusta myyntityöstä, esimiestehtävistä, vastuullisista projektipäällikön tehtävistä tai vastaavista.

Työskentely kierrätysvaatteiden kanssa on pölyistä, joten työ ei sovellu astmaatikolle tai pölyallergikolle.

Tehtäviä on osaikainen (30h/vko), toistaiseksi voimassaoleva ja työvuorot sijoittuvat vaihtelevasti viikon eri päiville. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja palkkaus on Kaupan alan TES:n mukaan.

Me UFF:lla teemme työtä kestävän kehityksen, globaalin tasa-arvon ja ilmaston hyväksi. Haluamme rakentaa sosiaalisesti, ekologisesti sekä taloudellisesti kestävää ja oikeudenmukaista maailmaa. Korostamme tekemisessämme globaalia reiluutta ja yleishyödyllisiä tavoitteita. Näemme, että kaikilla on mahdollisuus toimia myönteisen aktiivisesti ja vastuullisesti kestävyyden hyväksi. Tekemisen kulttuurimme on tavoitteellinen, kasvuhakuinen ja toimimme jatkuvan parantamisen periaatteiden mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Haethan tehtävää 5.7. 2021 mennessä TÄÄLLÄ. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana ja tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa 30.6. klo 13-15 aluepäällikkö Sanna Tapaninen p. 040 6530 171.

_____________________________________________

Palkka-asiantuntija-talousassistentti

Haemme kasvavaan organisaatiomme

Palkka-asiantuntija-talousassistenttia

Vastaamaan säätiön palkanlaskennasta. Varmistat työssäsi palkanlaskentaan ja palkkahallinnon prosesseihin liittyvien toiminta- ja menettelytapojen lainmukaisuuden, oikea-aikaisuuden, tehokkuuden sekä korkean laadun. Palkkahallinnon prosessiin liittyvän tehtävänkuvan ollessa osa-aikainen, voimme tarjota lisäksi taloushallinnon muita tehtäviä, esimerkiksi ostoreskontran hoitamiseen liittyen.

Arvostamme erityisesti:

 • Osaat palkkahallinnon prosessin kaikki vaiheet itsenäisesti
 • Olet tarkka, vastuuntuntoinen ja järjestelmällinen ja osaat priorisoida
 • Sinulla on näyttöä sitoutuneesta ja pitkäjänteisestä asiantuntijatyöstä taloushallinnon parissa
 • Olet joukkuepelaaja ja oman alasi varma asiantuntija, ja rakennat omalta osaltasi toimivaa ja tehokasta työyhteisöä
 • Osoitat ammattiylpeyttä ja esimerkkiä sisäisen asiakaspalvelun avainhenkilönä
 • Viihdyt tavoitteellisessa ja tuloskeskeisessä työkulttuurissa, jossa tavoitteena on prosessien sujuvuus samalla kun työssä noudatetaan jatkuvan parantamisen periaatetta.

Toivomme, että olet suorittanut tehtävään soveltuvan tutkinnon (merkonomi, tradenomi).

Tarjoamme sinulle itsenäisen, monipuolisen ja vastuullisen tehtävän palkka- ja taloushallinnon parissa.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Työaika on kokoaikainen tai sovittavissa osa-aikaiseksi. Tehtävä sijoittuu säätiön hallintoon ja toimipiste on Nurmijärven Klaukkalassa.

Kiinnostuitko?

Voit hakea tehtävää 31.5. 2021 mennessä täältä. Haastattelemme jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa HRD Manager Tiina Kuusela, puhelimitse arkisin klo 15-16 välillä p. 050 476 6890

_______________________________________________________

Avoin haku

Voit lähettää avoimen hakemuksen tästä linkistä. Meillä voi työskennellä muun muassa kuorma-autonkuljettajan, varastotyöntekijän, vaatelajittelijan, huoltomiehen, myyjän tai kehitysyhteistyön, viestinnän ja hallinnon tehtävissä. Meillä on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia työtehtäviä.

Työharjoittelu

Työharjoitteluun voi hakea lähettämällä avoimen hakemuksen ja ansioluettelon tämän linkin kautta. Harjoittelijat työskentelevät myymälöissä, lajittelukeskuksessa tai toimistotehtävissä. Kerro hakemuksessasi mihin tehtävään haet sekä missä ja milloin voit harjoittelun suorittaa.

Apulaismyymälänhoitaja pitkään määräikaiseen työsuhteeseen

Haemme nyt Töölössä sijaitsevaan Vintage -myymäläämme

Apulaismyymälänhoitajaa

Apulaismyymälänhoitajan työ on meillä monipuolista ja tehtävät vaihtelevat päivittäin. Apulaismyymälänhoitajana vastaat myymälänhoitajan rinnalla myymälän myynnistä ja tuloksesta, päivittäisen työn organisoinnista, henkilöstöstä ja myymälätoimintojen johtamisesta.

Olet myynnin ammattilainen ja sinulla on vaatealan koulutus. Sinulla on tuntemusta kankaista ja tunnet hyvin muodin. Olet ulospäinsuuntautunut, sinulla on positiivinen asenne ja sytyt asiakaskohtaamisista ja tavoitteiden saavuttamisesta. Toivomme sinun olevan myös tehokas, tarkka, luova ja kykenevä fyysiseen työhön. Meillä sinulla on mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen ja etenemiseen!

Työskentely kierrätysvaatteiden kanssa on pölyistä, joten työ ei sovellu astmaatikolle tai pölyallergikolle.

Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen, kaksi vuotta kestävä sijaisuus. Työvuorot sijoittuvat vaihtelevasti viikon eri päiville. Työ alkaa elokuussa ja palkkaus on Kaupan alan tes:n mukaan.

Me UFF:lla teemme työtä kestävän kehityksen, globaalin tasa-arvon ja ilmaston hyväksi. Haluamme rakentaa sosiaalisesti, ekologisesti sekä taloudellisesti kestävää ja oikeudenmukaista maailmaa. Korostamme tekemisessämme globaalia reiluutta ja yleishyödyllisiä tavoitteita. Näemme, että kaikilla on mahdollisuus toimia myönteisen aktiivisesti ja vastuullisesti kestävyyden hyväksi. Tekemisen kulttuurimme on tavoitteellinen, kasvuhakuinen ja toimimme jatkuvan parantamisen periaatteiden mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Haethan tehtävää 1.8.2021 mennessä TÄÄLLÄ. Lisätietoja antaa ti 20.7. ja ti 27.7. klo 10-12 aluepäällikkö Maria Hentilä p. 050 468 2140. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

_____________________________________________

Aluepäällikkö

Oletko kiinnostunut kestävästä kehityksestä ja vaatekierrätyksestä? Tule tekemään kanssamme vastuullista liiketoimintaa ja rakentamaan kestävää tulevaisuutta!

Haemme nyt joukkoomme toimeen tarttuvaa ja aikaansaavaa

Aluepäällikköä

Aluepäällikkönä johdat oman alueesi UFF secondhand-vaatemyymälöitä vastaten niiden myynnistä. Tehtävänäsi on säätiön toimintajärjestelmän mukaisten toimintatapojen jalkauttaminen myymälöihin ja vastata alueesi budjetoinnista, raportoinnista ja kehittämisestä. Toimit alueesi myymäläpäälliköiden esimiehenä ja huolehdit siitä, että myymälöissä on osaavaa työvoimaa ja toiminta on organisoitu tehokkaalla ja tuottavalla tavalla. Aluepäällikkönä olet mukana toteuttamassa säätiön strategiaa, sekä suunnittelemassa ja kehittämässä vähittäismyynnin parhaita käytäntöjä. Aluepäälliköiden tiimin jäsenenä olet avainroolissa, kun avaamme uusia myymälöitä.

Tätä odotamme sinulta 

Voit olla etsimämme henkilö, jos inspiroidut muodista ja kiertotaloudesta ja haluat menestyä yhdessä muiden kanssa. Sinulla on vankkaa kokemusta vähittäiskaupan alalta, mieluiten tekstiilien parista sekä soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi arvostamme seuraavia asioita:

 • Omatoimista ja täsmällistä työotetta – et jätä huomiseen asioita, jotka voit hoitaa jo tänään.
 • Viihdyt tavoitteellisessa ja tuloskeskeisessä työkulttuurissa, ja haluat saada näkyviä tuloksia aikaiseksi. Kykenet hallitsemaan kokonaisuuksia ja myös niiden yksityiskohtia.
 • Olet valmis tarttumaan tehtäviin monipuolisesti liittyen myynnin tukemiseen, raportoinnin rutiineihin ja muihin tarpeellisiin hallinnollisiin tehtäviin.
 • Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja olet taitava johtamaan ihmisiä sekä työskentelet luontevasti osana aluepäällikköjen tiimiä. Sinulla vankka kokemus esimiestyöstä ja tottumusta työehtosopimusten käytännön tulkintaan.
 • Myönteisellä, innostavalla ja avuliaalla asenteellasi saat myös muut sitoutumaan yhteisiin tavoitteisiin.
 • Hoidat työsi sujuvasti suomen- ja englannin kielellä.
 • Seuraat aktiivisesti myös toimialaa koskevaa lainsäädäntöä ja määräyksiä, jotta organisaatiomme menestyy tulevaisuudessakin ja pystyy sopeutumaan toimintaympäristön muutoksiin mahdollisimman sulavasti.

Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva ja sijoittuu logistiikka- ja pakkauskeskukseemme Helsingin Kuninkaantammessa. Työ sisältää jonkin verran matkustamista paikkakunnalta toiselle, joten edellytämme matkustusvalmiutta.

Kiinnostuitko?  

Haethan tehtävää viimeistään 1.8.2021 mennessä TÄÄLLÄ. Haastattelemme jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa Milla Noras, Operatiivinen päällikkö, p. 040 674 7811. Tavoitettavissa perjantaina 11.6. klo 10-12, maanantaina 14.6. klo 14-16 sekä maanantaina 5.7. klo 12-14.

_____________________________________________