Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta

Meillä työskentelee noin 350 myynnin, tuotannon, logistiikan, hallinnon sekä viestinnän ja globaalikehitystyön ammattilaista. UFF:lla teet työtä, jolla on vaikutusta ympäristön ja kehittyvien maiden ihmisten hyvinvointiin. Meillä voit kehittää osaamistasi ja olla mukana käytännön ilmastotyössä ja globaalin kehityksen tukemisessa. Alta löydät tietoa työpaikoistamme. Ilmoitamme avoimista työpaikoista mol.fi-sivustolla.

Hyvä hakija, huomioithan, että käytämme sähköistä rekrytointia, lähetäthän hakemuksesi vain kohdennetun haun ilmoituksessa olevalla linkillä tai avoimen hakemuksen tällä sivulla olevan linkin kautta. Hakemuksen jätettyäsi saat sähköpostiisi kuittauksen siitä, että hakemus on saapunut onnistuneesti.

Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen lähettämiseksi, voit olla yhteydessä hakemukset(at)uff.fi.

Oletko etsimämme viestinnän ja kumppanuustoiminnan päällikkö?

Oletko kiinnostunut viestinnästä, kehitysyhteistyöstä ja kestävästä kehityksestä? Tule tekemään kanssamme vastuullista työtä ilmaston ja globaalikehityksen hyväksi!

Etsimme nyt joukkoomme

Viestinnän ja kumppanuustoiminnan päällikköä

viestinnän keinoin edistämään, toteuttamaan ja kehittämään säätiön sääntöjen mukaista toiminnan tarkoitusta; ilmasto- ja globaalikehitysyhteistyötä ja näihin liittyvää vaikuttamistoimintaa. Säätiön päivittäistä työtä ohjaavat yhteiset arvot ja ISO-standardeihin pohjautuva toiminnanohjausjärjestelmä. Päällikkönä ja johtoryhmän jäsenenä vastuualueellesi kuuluu säätiön strategian mukainen viestintä- ja kumppanuustoiminta.

Viestinnän ja kumppanuustoiminnan päällikkönä vastaat säätiön organisaatioviestinnästä; somekanavien, mediaviestinnän, intranetin ja verkkosivujen sisältöjen toteuttamisesta, kehittämisestä ja seurannasta. Lisäksi tiimisi kanssa hoidat kehitysyhteistyöhön liittyviä kumppanuuksia, hankehallintoa ja -rahoituksen hankintaa. Päällikkönä vastaat yksikkösi esihenkilötoiminnasta, budjetista, raportoinnista ja kehittämisestä.

Tätä odotamme sinulta

Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta viestintäpäällikön tehtävistä ja kehittämisestä, strategisen viestinnän suunnittelusta, vaikuttamisviestinnästä, sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä sekä sisällöntuotannosta. Soveltuva koulutustausta on esimerkiksi viestinnän, journalismin tai valtiotieteiden opinnot.

Arvostamme lisäksi seuraavia asioita

 • Kokemus esihenkilötyöstä viestinnän parissa on eduksi
 • Näyttöjä yhteiskunnallisesta vaikuttamistyöstä
 • Projektinhallintaosaamista, strategisesta aina kädet savessa -työskentelyyn
 • Kykyä auttaa rakentamaan koko työyhteisön vuorovaikutus- ja viestintäkapasiteettia
 • Erinomaisia vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja
 • Omatoimista ja täsmällistä työotetta – et jätä huomiseen asioita, jotka voit hoitaa jo tänään
 • Viihdyt tavoitteellisessa ja tuloskeskeisessä työkulttuurissa, ja haluat saada näkyviä tuloksia aikaiseksi
 • Olet luonteeltasi avulias, ja saat myönteisellä sekä innostavalla asenteellasi myös muut sitoutumaan yhteisiin tavoitteisiin
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi
 • Seuraat aktiivisesti myös toimialaa koskevaa lainsäädäntöä ja määräyksiä, jotta organisaatiomme menestyy tulevaisuudessakin ja pystyy sopeutumaan toimintaympäristön muutoksiin mahdollisimman sulavasti
 • Kokemusta kestävän kehityksen teemoista (esim. ympäristö, globaalikehitys, kansalaisyhteiskunta ja ihmisoikeudet)

Tule kanssamme rakentamaan kestävää tulevaisuutta! Haluamme toiminnallamme viedä maailmaa sosiaalisesti, ekologisesti sekä taloudellisesti kestävämpään ja oikeudenmukaisempaan suuntaan. Meillä teet työtä, jolla on myönteinen vaikutus ympäristön ja ihmisten hyvinvointiin. Pääset aidosti ottamaan vastuuta, kehittämään osaamistasi sekä rakentamaan säätiön tulevaisuutta. Tehtävä tarjoaa keskeisen roolin kasvavan organisaation johto- ja kehittämistehtävissä.

Tehtävä on kokoaikainen sekä vakituinen ja sijoittuu Klaukkalan toimipisteeseen, sisältäen mahdollisuuden osittaiseen etätyöskentelyyn. Työ sisältää jonkin verran matkustamista kotimaassa ja ulkomailla.

Kiinnostuitko? 

Hae tehtävää 22.5.2022 mennessä TÄÄLTÄ. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli jokin jäi mietityttämään, vastaamme mielellämme kysymyksiin seuraavasti: Laura Nissilä, rekrytoinnissa avustava konsultti, Psycon Oy, p.  020 710 1271. Tavoitettavissa keskiviikkona 6.4., tiistaina 12.4. ja tiistaina 19.4. klo 12–13.

_____________________________________________

Avoin haku

Voit lähettää avoimen hakemuksen tästä linkistä. Meillä voi työskennellä muun muassa kuorma-autonkuljettajan, varastotyöntekijän, vaatelajittelijan, huoltomiehen, myyjän tai kehitysyhteistyön, viestinnän ja hallinnon tehtävissä. Meillä on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia työtehtäviä.

Työharjoittelu

Työharjoitteluun voi hakea lähettämällä avoimen hakemuksen ja ansioluettelon tämän linkin kautta. Harjoittelijat työskentelevät myymälöissä, lajittelukeskuksessa tai toimistotehtävissä. Kerro hakemuksessasi mihin tehtävään haet sekä missä ja milloin voit harjoittelun suorittaa.