Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta

Meillä työskentelee noin 350 myynnin, tuotannon, logistiikan, hallinnon sekä viestinnän ja globaalikehitystyön ammattilaista. UFF:lla teet työtä, jolla on vaikutusta ympäristön ja kehittyvien maiden ihmisten hyvinvointiin. Meillä voit kehittää osaamistasi ja olla mukana käytännön ilmastotyössä ja globaalin kehityksen tukemisessa. Alta löydät tietoa työpaikoistamme. Ilmoitamme avoimista työpaikoista mol.fi-sivustolla.

Hyvä hakija, huomioithan, että olemme siirtyneet sähköiseen rekrytointiin, lähetäthän hakemuksesi vain kohdennetun haun ilmoituksessa olevalla linkillä tai avoimen hakemuksen tällä sivulla olevan linkin kautta. Hakemuksen jätettyäsi saat sähköpostiisi kuittauksen siitä, että hakemus on saapunut onnistuneesti.

Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen lähettämiseksi, voit olla yhteydessä hakemukset(at)uff.fi.

Tuotannon koordinaattoria

Haemme nyt sinua

Tuotannon koordinaattori

Tuotannon koordinaattori tukee omalla panoksellaan organisaation tuotannon kehittämistä, toimintajärjestelmän mukaista johtamista, raportointia ja myyntiä.

Keskeisiin työtehtäviin kuuluvat mm.

·         vienti- ja tuontiprosessin hallinta

·         varastohallinnan ja myyntilogistiikan yhteensovittaminen

·         yksikön tuotannon ja talouden raportointi sekä sidosryhmäraportointi

·         tukkumyyntiprosessista huolehtiminen sekä asiakaspalvelu

·         tuotanto- ja toimitilan huoltotilaukset

Arvostamme vahvaa draivia, sisäistä kehittämisen motivaatiota ja Lean-ajattelua. Tehtävä soveltuu oppimishaluiselle tiimipelaajalle, jolla on jo jonkin verran aikaisempaa osaamista tai kokemusta tehtäviin kuuluvista osa-alueista. Sinulla on analyyttinen ja perusteellinen työskentelytapa etkä kavahda rutiiniluontoisia tehtäviäkään. Työkielemme ovat suomi ja englanti. Sinulla on hyvät MS-Office valmiudet. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi logistinen, tekninen tai kaupallinen korkeakoulututkinto.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Tehtävä sijoittuu lajittelukeskukseemme Klaukkalassa ja osittain työskentelyä on myös pakkauskeskuksessa Kuninkaantammenkierrossa, Helsingissä, mahdollisuus myös satunnaisiin etätyöpäiviin.

Tehtävä tarjoaa keskeisen näköalapaikan kasvavan organisaation kehittämistehtävissä. Tarjoamme sinulle mahdollisuutta työskennellä organisaatiossa, jossa työlläsi on globaali vaikutus ja kestävään kehitykseen liittyvät arvot ovat tärkeitä. Saat tueksesi osaavan työyhteisön, joka tukee aktiivisuuttasi ja oppimistasi. Käytössämme on ISO-sertifioitu toiminnanohjausjärjestelmä laadun-, työturvallisuuden- ja ympäristöjohtamisen tueksi. Pyrimme optimoituun tehokkuuteen, jotta varsinainen tarkoituksemme – auttaminen – toteutuu mahdollisimman kestävästi ja hyvin.

Kiinnostuitko?

Haethan tehtävää 26.1.2022 mennessä TÄÄLLÄ. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mahdollisiin lisätiedusteluihin vastaa Anne Töyrynen 14.1. klo 14-15 ja 21.1. klo 12-13, p. 050 588 3549 tai sähköpostitse anne.toyrynen@uff.fi

_____________________________________________

Varastotyöntekljää

Haemme kasvavaan organisaatioomme

Vaatelajittelijaa / varastotyöntekijää

Nurmijärven Klaukkalassa sijaitsevaan lajittelukeskukseemme vaatteiden lajittelun tuotantoon.

Vaatelajittelijan työtehtäviin kuuluu käytettyjen vaatteiden ja kenkien lajittelu, pakkaus ja varastotyötä sekä muita osoitettuja tehtäviä.

Aiempi työkokemus tekstiilialalta sekä varastotyön kokemus on eduksi. Sinulla on hyvä vaate- ja materiaalituntemus, ja olet trenditietoinen sekä kiinnostunut muodista. Tunnistat ajankohtaisen muodin suuntaukset sekä omaat innostuneisuuden muodin tulevaisuuden seuraamiseen. Kykenet itsenäiseen työhön ja otat mielellään vastuuta. Olet kiinnostunut myös laadun ja prosessien kehittämisestä. Sinulla on reipas ja joustava asenne työntekoon ja kykenet tavoitteelliseen työotteeseen. Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen kielen taitoa.

Tehtävässä on mahdollisuus kehittyä laadunvalvonnan/esimiestyön tehtäviin, jolloin työtehtäviin kuuluu laatutestaus, vaatelajittelijoiden ohjaaminen sekä perehdyttäminen, sekä muita tuotannon tukemisen tehtäviä.

Työpaikka on määräaikainen (3-6kk) ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä on mahdollisuus jatkoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on pääasiassa klo 6-14, myös työvuorot klo 14-22 ovat ajoittain mahdollisia. Viikkotyöaika on 37,5 tuntia.

Työskentely kierrätysvaatteiden kanssa on pölyistä, joten työ ei sovellu astmaatikolle tai pölyallergikolle. Työ on fyysistä.

Me UFF:lla haluamme rakentaa sosiaalisesti, ekologisesti sekä taloudellisesti kestävää ja oikeudenmukaista maailmaa. Korostamme tekemisessämme globaalia reiluutta ja yleishyödyllisiä tavoitteita. Näemme, että kaikilla on mahdollisuus toimia myönteisen aktiivisesti ja vastuullisesti kestävyyden hyväksi. Tekemisen kulttuurimme on tavoitteellinen, kasvuhakuinen ja toimimme jatkuvan parantamisen periaatteiden mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Haethan tehtävää 31.1.2022 mennessä TÄÄLLÄ. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mahdollisiin lisätiedusteluihin vastaa sähköpostitse Anne Töyrynen, anne.toyrynen@uff.fi.

_____________________________________________

Avoin haku

Voit lähettää avoimen hakemuksen tästä linkistä. Meillä voi työskennellä muun muassa kuorma-autonkuljettajan, varastotyöntekijän, vaatelajittelijan, huoltomiehen, myyjän tai kehitysyhteistyön, viestinnän ja hallinnon tehtävissä. Meillä on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia työtehtäviä.

Työharjoittelu

Työharjoitteluun voi hakea lähettämällä avoimen hakemuksen ja ansioluettelon tämän linkin kautta. Harjoittelijat työskentelevät myymälöissä, lajittelukeskuksessa tai toimistotehtävissä. Kerro hakemuksessasi mihin tehtävään haet sekä missä ja milloin voit harjoittelun suorittaa.

Palkka-asiantuntija-talousassistentti

Haemme kasvavaan organisaatiomme

Palkka-asiantuntija-talousassistenttia

Vastaamaan säätiön palkanlaskennasta. Varmistat työssäsi palkanlaskentaan ja palkkahallinnon prosesseihin liittyvien toiminta- ja menettelytapojen lainmukaisuuden, oikea-aikaisuuden, tehokkuuden sekä korkean laadun. Palkkahallinnon prosessiin liittyvän tehtävänkuvan ollessa osa-aikainen, voimme tarjota lisäksi taloushallinnon muita tehtäviä, esimerkiksi ostoreskontran hoitamiseen liittyen.

Arvostamme erityisesti:

  • Osaat palkkahallinnon prosessin kaikki vaiheet itsenäisesti
  • Olet tarkka, vastuuntuntoinen ja järjestelmällinen ja osaat priorisoida
  • Sinulla on näyttöä sitoutuneesta ja pitkäjänteisestä asiantuntijatyöstä taloushallinnon parissa
  • Olet joukkuepelaaja ja oman alasi varma asiantuntija, ja rakennat omalta osaltasi toimivaa ja tehokasta työyhteisöä
  • Osoitat ammattiylpeyttä ja esimerkkiä sisäisen asiakaspalvelun avainhenkilönä
  • Viihdyt tavoitteellisessa ja tuloskeskeisessä työkulttuurissa, jossa tavoitteena on prosessien sujuvuus samalla kun työssä noudatetaan jatkuvan parantamisen periaatetta.

Toivomme, että olet suorittanut tehtävään soveltuvan tutkinnon (merkonomi, tradenomi).

Tarjoamme sinulle itsenäisen, monipuolisen ja vastuullisen tehtävän palkka- ja taloushallinnon parissa.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Työaika on kokoaikainen tai sovittavissa osa-aikaiseksi. Tehtävä sijoittuu säätiön hallintoon ja toimipiste on Nurmijärven Klaukkalassa.

Kiinnostuitko?

Voit hakea tehtävää täältä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa HRD Manager Tiina Kuusela, tiina.kuusela(at)uff.fi

_______________________________________________________