Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta

Meillä työskentelee noin 350 myynnin, tuotannon, logistiikan, hallinnon sekä viestinnän ja globaalikehitystyön ammattilaista. UFF:lla teet työtä, jolla on vaikutusta ympäristön ja kehittyvien maiden ihmisten hyvinvointiin. Meillä voit kehittää osaamistasi ja olla mukana käytännön ilmastotyössä ja globaalin kehityksen tukemisessa. Alta löydät tietoa työpaikoistamme. Ilmoitamme avoimista työpaikoista mol.fi-sivustolla. Voit myös jättää avoimen hakemuksen sähköpostilla hakemukset@uff.fi tai verkkolomakkeella.

Haemme kasvavaan organisaatiomme

Palkka-asiantuntija-talousassistenttia

Vastaamaan säätiön palkanlaskennasta. Varmistat työssäsi palkanlaskentaan ja palkkahallinnon prosesseihin liittyvien toiminta- ja menettelytapojen lainmukaisuuden, oikea-aikaisuuden, tehokkuuden sekä korkean laadun. Palkkahallinnon prosessiin liittyvän tehtävänkuvan ollessa osa-aikainen, voimme tarjota lisäksi taloushallinnon muita tehtäviä, esimerkiksi ostoreskontran hoitamiseen liittyen.

Arvostamme erityisesti:

  • Osaat palkkahallinnon prosessin kaikki vaiheet itsenäisesti
  • Olet tarkka, vastuuntuntoinen ja järjestelmällinen ja osaat priorisoida
  • Sinulla on näyttöä sitoutuneesta ja pitkäjänteisestä asiantuntijatyöstä taloushallinnon parissa
  • Olet joukkuepelaaja ja oman alasi varma asiantuntija, ja rakennat omalta osaltasi toimivaa ja tehokasta työyhteisöä
  • Osoitat ammattiylpeyttä ja esimerkkiä sisäisen asiakaspalvelun avainhenkilönä
  • Viihdyt tavoitteellisessa ja tuloskeskeisessä työkulttuurissa, jossa tavoitteena on prosessien sujuvuus samalla kun työssä noudatetaan jatkuvan parantamisen periaatetta.

Toivomme, että olet suorittanut tehtävään soveltuvan tutkinnon (merkonomi, tradenomi).

Tarjoamme sinulle itsenäisen, monipuolisen ja vastuullisen tehtävän palkka- ja taloushallinnon parissa.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Työaika on kokoaikainen tai sovittavissa osa-aikaiseksi. Tehtävä sijoittuu säätiön hallintoon ja toimipiste on Nurmijärven Klaukkalassa.

Me UFF:lla haluamme rakentaa sosiaalisesti, ekologisesti sekä taloudellisesti kestävää ja oikeudenmukaista maailmaa. Korostamme tekemisessämme globaalia reiluutta ja yleishyödyllisiä tavoitteita. Näemme, että kaikilla on mahdollisuus toimia myönteisen aktiivisesti ja vastuullisesti kestävyyden hyväksi. Tekemisen kulttuurimme on tavoitteellinen, kasvuhakuinen ja toimimme jatkuvan parantamisen periaatteiden mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Voit hakea tehtävää 30.1.2021 mennessä täältä. Haastattelemme jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa HRD Manager Tiina Kuusela, puhelimitse arkisin klo 15-16 välillä p. 050 476 6890

_______________________________________________________

Avoin haku

Voit lähettää avoimen hakemuksen tästä linkistä. Meillä voi työskennellä muun muassa kuorma-autonkuljettajan, varastotyöntekijän, vaatelajittelijan, huoltomiehen, myyjän tai kehitysyhteistyön, viestinnän ja hallinnon tehtävissä. Meillä on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia työtehtäviä.

Työharjoittelu

Työharjoitteluun voi hakea lähettämällä avoimen hakemuksen ja ansioluettelon tämän linkin kautta. Harjoittelijat työskentelevät myymälöissä, lajittelukeskuksessa tai toimistotehtävissä. Kerro hakemuksessasi mihin tehtävään haet sekä missä ja milloin voit harjoittelun suorittaa.