Teksti: Ole kiltti maapallolle, anna lahjaksi UFF:n lahjakortti.

Anna lahjaksi UFF:n lahjakortti

UFF:n lahjakortti on moninkertainen hyvä teko: ilahdutat ystävää, säästät ympäristöä ja tuet kehitysyhteistyötä. Lahjakortin saaja saa valita itselleen parhaiten sopivan tuotteen, joten lahjakortti on stressittömämpi vaihtoehto sekä antajalle että vastaanottajalle.

Lahjakortteja myyvät kaikki UFF:n myymälämme. Lahjakortin voi ostaa haluamalleen summalle, se käy maksuvälineenä kaikissa UFF-myymälöissä ja on voimassa 12 kuukautta ostohetkestä.

Kierrätetyn tuotteen ostaminen on kestävää kehitystä tukeva valinta. UFF:n myymälät tarjoavat kuluttajalle kestävän ja ekologisen vaihtoehdon sekä tuotteita yksilölliseen tyyliin. Vaatevalikoima koostuu laadukkaista, ajanmukaisista vaatteista ja vintage-löydöistä. Valitsemalla UFF:n ostopaikakseen asiakas tukee kestävää kehitystä, ympäristötyötä ja työllisyyttä Suomessa sekä kehitysyhteistyötä Afrikassa ja Aasiassa.

Jokainen uudelleenkäytetty vaate vähentää jätteen määrää, energian ja veden kulutusta, hiilidioksidipäästöjä sekä haitallisten kemikaalien määrää. Luonnonvarojen kestävä käyttö hillitsee ilmastonmuutosta, jonka haittavaikutukset koskettavat erityisesti köyhimpien maiden ihmisiä.

Tasarahapäivät 8.-20.4.2024

Tasarahapäivillä on odotettavissa jälleen ihania löytöjä tasaisesti alenevinedullisin hinnoin. Lisäämme joka päivä satoja vaatteita myyntiin, jotenvaatevalikoima vaihtuu vauhdikkaasti teemapäivien aikana. UFFille kannattaakinpistäytyä, vaikka joka päivä.

Lue lisää