UFF-muotinäytös Perhon Liiketalousopistolla

Perhon Liiketalousopiston oppilaat Malmin kampukselta ideoivat osana opetustaan yhteistyöprojektin UFF:n kanssa. Oppilaat halusivat toteuttaa kestävän muodin muotinäytöksen koululla käyttäen UFF:n Malmin myymälästä valitsemiaan vaatteita ja asusteita.

Muotinäytös järjestettiin keskiviikkona 5.12. ja sen malleina toimivat oppilaitoksen opettajat ja oppilaat. Mallien yllä nähdyt tyylikkäät asukokonaisuudet olivat oppilaiden kokonaisuudessaan stailaamia. Oppilaat tuottivat osana projektia video- ja kuvamateriaalia sekä kirjallisen projektiselvityksen ja heidän mukaansa muotinäytös sujui erittäin kivasti.

“UFF-muotinäytös

Mainostimme muotinäytöstä levittämällä julisteita ja ruokapöytämainoksia. Järjestelimme ruokalan niin, että ”lavalla” oli tilaa juontajille ja malleille sekä myös äänentoistolaitteille.

Kun kaikki oli valmista, juontajat aloittivat esityksen, musiikki laitettiin soimaan ja mallit lähtivät kiertämään ruokalaa ympäri. Ruokalan kiertämisen jälkeen mallit tulivat riviin lavalle ja juontaja piti pienen loppupuheen ja yleisö antoi aplodit.

Terveisin

Eetu Haverinen, Luukas Matila, Julius Kuikanmäki ja Helmi Räsänen

UFF kiittää oppilaita esimerkillisesti toteutetusta yhteistyöprojektista ja upeasta kestävän muodin muotinäytöksestä!

Related Posts