UFF MUKANA MAAILMA KYLÄSSÄ-FESTIVAALILLA

Tervetuloa tutustumaan UFF:n ilmastotoimintaan Suomessa ja ulkomailla Maailma kylässä -festivaalilla. UFF on mukana Helsingin Rautatietorilla 25.-26.5. järjestettävässä festivaalissa, jossa 20. juhlavuoden teemana on ilmastonmuutos.

UFF vähentää ilmastonmuutosta ja edistää kestävää kehitystä kierrättämällä vaatteita ja muita kulutustuotteita. Miljoonien jo olemassa olevien tuotteiden elinkaaren jatkaminen vähentää hiilidioksidipäästöjä, kaatopaikkakuormaa, energian ja veden kulutusta, sekä haitallisten kemikaalien määrää.

Vaatekierrätyksen avulla hankituilla varoilla tuotetaan kotimaan kierrätyspalvelu sekä tuetaan koulutusta, ympäristön kestävää kehitystä ja taloudellisen toimeentulon edistämistä eteläisessä Afrikassa ja Intiassa. Arkiset ilmastoteot vaatekierrätyslaatikolla vievät eteenpäin globaalia kehitystä!

UFF esittelee toimintaansa ilmastonmuutoksen torjumiseksi Rautatietorin Ilmastokylässä. Tule mukaan keskustelemaan ja etsimään yhdessä ratkaisuja ilmastonmuutokseen. Maailma kylässä -festivaali kannustaa kaikkia kävijöitä toimintaan kestävän tulevaisuuden varmistamiseksi. Festi-vaalin järjestää Fingo ry, joka on 300 kansalaisjärjestön kattojärjestö ja globaalin kehityksen asiantuntija.

Tapahtumaan ei ole ikärajaa eikä pääsymaksua. Tervetuloa!

Related Posts