Tervetuloa tekemään löytöjä!

Myymälöiden vaatevalikoima koostuu laadukkaista, ajanmukaisista vaatteista ja vintage-löydöistä. Lisäämme myyntiin joka päivä satoja tuotteita. Sesongin mukaisesta valikoimasta löytyvät niin trendit kuin kauden värit. Yksilöllistä tyyliä suosivan on mahdollista tehdä meiltä löytöjä, joita ei saa muualta. Tarjoamme kuluttajalle kestävän ja ekologisen vaihtoehdon − seuraa myymälöiden ajankohtaisia tapahtumia ja tarjouksia.

Shoppaile ilmastoystävällisesti

Kierrätetyn tuotteen ostaminen on ekologinen valinta, joka toteuttaa kestävää kehitystä. UFF:n myymälät tarjoavat kuluttajalle kestävän ja ekologisen vaihtoehdon sekä tuotteita yksilölliseen tyyliin. Vaatevalikoima koostuu laadukkaista, ajanmukaisista vaatteista ja vintage-löydöistä.

Kierrätetyn tuotteen ostaminen on kestävää kehitystä toteuttava vastuullinen valinta. Valitsemalla UFF:n ostopaikakseen asiakas tukee kestävää kehitystä, ympäristötyötä ja työllisyyttä Suomessa sekä globaalikehitystyötä Afrikassa ja Aasiassa.

Jokainen uudelleenkäytetty vaate vähentää jätteen määrää, energian ja veden kulutusta, hiilidioksidi- päästöjä sekä haitallisten kemikaalien määrää.Yksi uudelleenkäyttöön kierrätetty t-paita säästää noin 3000 litraa vettä, 7 kg hiilidioksidipäästöjä ja 500 grammaa torjunta-aineita. Luonnonvarojen kestävä käyttö hillitsee ilmastonmuutosta, jonka haittavaikutukset koskettavat erityisesti köyhimpien maiden ihmisiä.

Myymälöiden vaatevalikoista löytyy tuotteita koko perheelle. Valikoima vaihtuu useita kertoja vuodessa sesongin mukaisesti. UFF:n kanta-asiakkaille suunnatulle postituslistalle kannattaa liittyä ja seurata myymälöiden ajankohtaisia tapahtumia ja kampanjoita.