Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta

Meillä työskentelee 250 myynnin-, tuotannon-, logistiikan sekä hallinnon- ja kehitysyhteistyön ammattilaista. UFF:lla teet työtä, jolla on vaikutusta ympäristön ja kehittyvien maiden ihmisten hyvinvointiin. Meillä voit kehittää osaamistasi ja olla mukana käytännön ilmastotyössä ja globaalin kehityksen tukemisessa. Alta löydät tietoa työpaikoistamme. Ilmoitamme avoimista työpaikoista mol.fi-sivustolla. Voit myös jättää avoimen hakemuksen sähköpostilla hakemukset@uff.fi tai verkkolomakkeella.

Tiedottaja / Viestinnän asiantuntija

UFF on yleishyödyllinen yhdistys, joka toimii ilmaston ja globaalikehityksen hyväksi. Työllistämme noin 250 henkilöä. Organisaation yleishyödyllisen toiminnan perustana on vaatekierrätys. Vaatemyynnin tuotolla ylläpidetään kotimaan kierrätyspalvelu ja rahoitetaan vuosittain noin 30 kehitysyhteistyöhanketta Afrikassa ja Intiassa.

Vastuualueena yhdistyksen sisäinen ja ulkoinen viestintä, sidosryhmäyhteistyö sekä strategiaa tukevan sisällön tuotanto: tiedotteet, somekanavat, uutiskirjeet ja julkaisut sekä kanavien valinta viesteille.

Tehtävä edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa, kokonaisuuksien hallintaa ja visuaalista silmää. Lisäksi hakijalta edellytetään kykyä myös rutiinitehtävien hoitamiseen sekä joustavuutta nopeaa reagointia vaativissa tilanteissa. Tehtävä sijoittuu yhdistyksen kumppanuustoiminnan yksikköön Klaukkalaan.

Edellytämme hakijalta: 

-näyttöä kirjoittamistyöstä
-hyvää esiintymistaitoa
-kokemusta ulkoisen ja sisäisen viestinnän tehtävistä
-Adobe-ohjelmien hyvää hallintaa (InDesign, PhotoShop ja Illustrator)
-erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa

Lisäksi arvostamme:
-Kokemusta vaikuttamistyöstä
-muuta kielitaitoa
-WordPress-julkaisujärjestelmän hallintaa
-Postiviidakko-uutiskirjejärjestelmän tuntemusta

Alkaa: Elokuussa tai sopimuksen mukaan
Työpaikan osoite: U-landshjälp från Folk till Folk i Finland rf, Järvihaantie 12, 01800 Klaukkala.
Työaika: 37,5 tuntia viikossa
Palkkaus: sopimuspalkka, hakija voi esittää palkkatoivomuksen
Hakeminen: vapaamuotoinen kirjallinen hakemus ja ansioluettelo.
Hakemukset viimeistään 27.7.2017 sähköpostilla: hakemukset@uff.fi

Ilmoitus jätetty: 30.6.2017

Vaatelajittelija / Varastotyöntekijä

Etsimme Klaukkalassa sijaitsevaan lajittelukeskukseemme vaatteiden lajittelun tuotantoon vaatelajittelijaa.
Vaatelajittelijan työtehtäviin kuuluu varastotyötä ja muita osoitettuja tehtäviä, mm. käytettyjen vaatteiden lajittelu, pakkaus ym. lajitteluun liittyvät tehtävät.

Varastotyön kokemus on eduksi, myös aiempi työkokemus vaatekaupan alalta on eduksi. Sinulla on hyvä vaate- ja materiaalituntemus, ja olet kiinnostunut muodista. Kykenet itsenäiseen työhön ja otat mielellään vastuuta. Olet kiinnostunut myös laadun ja prosessien kehittämisestä. Sinulla on reipas ja joustava asenne työntekoon ja kykenet tavoitteelliseen työotteeseen. Tehtävässä tarvitaan hyvää suomenkielen taitoa.

Tehtävässä on mahdollisuus kehittyä laadunvalvonnan/esimiestyön tehtäviin jolloin työtehtäviin kuuluu laatutestaus, vaatelajittelijoiden ohjaaminen sekä perehdyttäminen, myynti, dokumenttien teko, varastoseuranta sekä muita tuotannon tukemisen tehtäviä.

Työpaikka on vakituinen.
Työ on pääasiassa klo 6-14, (tiistaisin klo 6-14.30), myös työvuorot klo 14-22 ovat ajoittain mahdollisia.
Viikkotyöaika on 38 tuntia.
Palkkaus: Kaupan alan TES

Työssä esiintyy paljon vaatepölyä ja työ on fyysistä.
Lisätiedot: anne.toyrynen(at)uff.fi.

Täytä työnhakulomakkeemme, tai lähetä vapaamuotoinen hakemus 11.8.2017 mennessä: anne.toyrynen@uff.fi.

Ilmoitus jätetty 12.7.2017

Työharjoittelu

Työharjoitteluun voi hakea lähettämällä avoimen hakemuksen ja ansioluettelon osoitteeseen hakemukset(at)uff.fi. Harjoittelijat työskentelevät myymälöissä, lajittelukeskuksessa tai toimistotehtävissä. Kerro hakemuksessasi mihin tehtävään haet sekä missä ja milloin voit harjoittelun suorittaa.

Avoin haku

Voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen hakemukset(at)uff.fi. Meillä voi työskennellä muun muassa kuorma-autonkuljettajan, varastotyöntekijän, vaatelajittelijan, huoltomiehen, myyjän tai kehitysyhteistyön ja hallinnon tehtävissä. Meillä on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia työtehtäviä.