Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta

Meillä työskentelee lähes 270 myynnin, tuotannon, logistiikan, hallinnon sekä viestinnän ja globaalikehitystyön ammattilaista. UFF:lla teet työtä, jolla on vaikutusta ympäristön ja kehittyvien maiden ihmisten hyvinvointiin. Meillä voit kehittää osaamistasi ja olla mukana käytännön ilmastotyössä ja globaalin kehityksen tukemisessa. Alta löydät tietoa työpaikoistamme. Ilmoitamme avoimista työpaikoista mol.fi-sivustolla. Voit myös jättää avoimen hakemuksen sähköpostilla hakemukset@uff.fi tai verkkolomakkeella.

Haemme kasvavaan organisaatioomme

Vaatelajittelijaa / varastotyöntekijää

Nurmijärven Klaukkalassa sijaitsevaan lajittelukeskukseemme vaatteiden lajittelun tuotantoon.

Vaatelajittelijan työtehtäviin kuuluu käytettyjen vaatteiden ja kenkien lajittelu, pakkaus ja varastotyötä sekä muita osoitettuja tehtäviä.

Aiempi työkokemus tekstiilialalta sekä varastotyön kokemus on eduksi. Sinulla on hyvä vaate- ja materiaalituntemus, ja olet trenditietoinen sekä kiinnostunut muodista. Tunnistat ajankohtaisen muodin suuntaukset sekä omaat innostuneisuuden muodin tulevaisuuden seuraamiseen. Kykenet itsenäiseen työhön ja otat mielellään vastuuta. Olet kiinnostunut myös laadun ja prosessien kehittämisestä. Sinulla on reipas ja joustava asenne työntekoon ja kykenet tavoitteelliseen työotteeseen. Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen kielen taitoa.

Tehtävässä on mahdollisuus kehittyä laadunvalvonnan/esimiestyön tehtäviin, jolloin työtehtäviin kuuluu laatutestaus, vaatelajittelijoiden ohjaaminen sekä perehdyttäminen, sekä muita tuotannon tukemisen tehtäviä.

Työpaikka on toistaiseksi voimassa oleva ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Työ on pääasiassa klo 6-14, (tiistaisin klo 6-14.30), myös työvuorot klo 14-22 ovat ajoittain mahdollisia. Viikkotyöaika on 38 tuntia.

Työ on fyysistä ja työskentely kierrätysvaatteiden kanssa on pölyistä, joten työ ei sovellu astmaatikolle tai pölyallergikolle.

Lähetä hakemuksesi 20.12.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@uff.fi. Pyydämme sinua laittamaan viitteeksi vaatelajittelija. Pyydämme sinua laittamaan viitteeksi vaatelajittelija.

Mahdolliset lisätiedustelut sähköpostitse anne.toyrynen@uff.fi.

Haemme pääkaupunkiseudulla sijaitseviin myymälöihimme

Myymälänhoitajia ja apulaismyymälänhoitajia

Myymälänhoitajana sinulla on kokonaisvastuu myymälän johtamisesta, tuloksesta ja henkilöstöstä.

Apulaismyymälänhoitajana vastaat myymälänhoitajan rinnalla myymälän myynnistä ja tuloksesta, päivittäisen työn organisoinnista, henkilöstöstä ja myymälätoimintojen johtamisesta.

Olet palveluhenkinen myynnin ammattilainen ja sinulla on vaatealan koulutus tai alan työkokemusta. Olet myös hankkinut kokemusta myymälän tai osaston johtamisesta tai sinulla on kokemusta esimiestehtävistä kaupan alalta. Sinulla on tuloksellinen ja tavoitteellinen työote. Sinulla on tuntemusta kankaista, tunnet hyvin muodin ja olet muutoinkin trenditietoinen.

Lisäksi toivoisimme sinun olevan:

  • ulospäin suuntautunut ja myönteisen asenteen omaava
  • sitoutunut työn tavoitteisiin ja kykenevä vastuunkantoon
  • tehokas, tarkka ja luova
  • kykenevä fyysiseen työhön

Työskentely kierrätysvaatteiden kanssa on pölyistä, joten työ ei sovellu astmaatikolle tai pölyallergikolle.

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva ja työvuorot sijoittuvat vaihtelevasti viikon eri päiville. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja palkkaus on Kaupan alan TES:n mukaan.

Me UFF:lla teemme työtä kestävän kehityksen, globaalin tasa-arvon ja ilmaston hyväksi. Haluamme rakentaa sosiaalisesti, ekologisesti sekä taloudellisesti kestävää ja oikeudenmukaista maailmaa. Korostamme tekemisessämme globaalia reiluutta ja yleishyödyllisiä tavoitteita. Näemme, että kaikilla on mahdollisuus toimia myönteisen aktiivisesti ja vastuullisesti kestävyyden hyväksi. Tekemisen kulttuurimme on tavoitteellinen, kasvuhakuinen ja toimimme jatkuvan parantamisen periaatteiden mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Haethan tehtävää 22.12.2019 mennessä lähettämällä hakemuksen ja ansioluettelon osoitteeseen hakemukset@uff.fi. Viestikenttään pyydämme sinua laittamaan viitteeksi Myymälänhoitaja-pääkaupunkiseutu tai Apulaismyymälänhoitaja-pääkaupunkiseutu. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana.

Lisätietoja antaa arkisin klo 9-15 aluepäällikkö Jukka Värtinen p. 050 550 8002.

Haemme nyt kasvavaan organisaatioomme

Remonttitaitoista huoltohenkilöä

Tehtävänäsi on vastata uusien ja olemassa olevien myymälöiden ylläpidosta ja huolehtia kiinteistöjen huollosta, korjauksesta ja rakentamisesta ja turvallisuudesta, tehtävään sisältyy myös muita kiinteistöjen kunnossapitoon liittyviä tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään:

  • Kiinteistöalan tai rakennusalan perus- tai ammattitutkintoa
  • Hallitset monipuolisesti remonttiin liittyvät työt, tunnistat asiakkaita palvelevat rakennustekniset ratkaisut ja osaat myös rakentaa niitä
  • Sinulla on kädentaitoja ja osaat käyttää erilaisia työkaluja ja koneita
  • Tunnet työturvallisuusmääräyksiä
  • Sinulla on erinomaiset suunnittelu- ja järjestelytaidot
  • Sinulla on vähintään B-ajokortti

Kaikista tärkeintä meille on joustava asenteesi, olet asiakaspalveluhenkinen multiosaaja sekä oma-aloitteinen ja avoin tiimipelaaja. Pystyt työskentelemään hektisessä työympäristössä, vaihtuvien tehtävien parissa ja osaat priorisoida asiat kiireenkin keskellä. Sinulta löytyy tarvittavaa ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Haemme ensisijaisesti tekijää, mutta toivottavasti olet kiinnostunut työssäsi niin työvaiheiden organisoinnista, koordinoinnista kuin käytännön toteutuksestakin. Aikaisempi työkokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksi.

Työ on päivittäin vaihtelevaa, monipuolista, itsenäistä ja liikkuvaa. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä sijoittuu logistiikka- ja pakkauskeskukseemme Helsingin Kuninkaantammessa. Kaikkiaan meillä työskentelee noin 270 myynnin, tuotannon, logistiikan sekä hallinnon ja globaalikehitystyön ammattilaista.

Me UFF:lla haluamme rakentaa sosiaalisesti, ekologisesti sekä taloudellisesti kestävää ja oikeudenmukaista maailmaa. Korostamme tekemisessämme globaalia reiluutta ja yleishyödyllisiä tavoitteita. Näemme, että kaikilla on mahdollisuus toimia myönteisen aktiivisesti ja vastuullisesti kestävyyden hyväksi. Tekemisen kulttuurimme on tavoitteellinen, kasvuhakuinen ja toimimme jatkuvan parantamisen periaatteiden mukaisesti. Tule rakentamaan kanssamme kestävää tulevaisuutta!

Kiinnostuitko?

Hakemukset palkkatoiveineen sähköpostitse hakemukset@uff.fi 15.12.2019 mennessä. Viestikenttään pyydämme sinua laittamaan viitteeksi Huoltohenkilö.

Lisätietoja antaa arkisin klo 9-15 Maria Hentilä, p.050 468 2140

Avoin haku

Voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen hakemukset@uff.fi. Meillä voi työskennellä muun muassa kuorma-autonkuljettajan, varastotyöntekijän, vaatelajittelijan, huoltomiehen, myyjän tai kehitysyhteistyön, viestinnän ja hallinnon tehtävissä. Meillä on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia työtehtäviä.

Työharjoittelu

Työharjoitteluun voi hakea lähettämällä avoimen hakemuksen ja ansioluettelon osoitteeseen hakemukset@uff.fi. Harjoittelijat työskentelevät myymälöissä, lajittelukeskuksessa tai toimistotehtävissä. Kerro hakemuksessasi mihin tehtävään haet sekä missä ja milloin voit harjoittelun suorittaa.