Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta

Meillä työskentelee 250 myynnin-, tuotannon-, logistiikan sekä hallinnon- ja globaalikehitystyön ammattilaista. UFF:lla teet työtä, jolla on vaikutusta ympäristön ja kehittyvien maiden ihmisten hyvinvointiin. Meillä voit kehittää osaamistasi ja olla mukana käytännön ilmastotyössä ja globaalin kehityksen tukemisessa. Alta löydät tietoa työpaikoistamme. Ilmoitamme avoimista työpaikoista mol.fi-sivustolla. Voit myös jättää avoimen hakemuksen sähköpostilla hakemukset@uff.fi tai verkkolomakkeella.

VAATELAJITTELIJA/VARASTOTYÖNTEKIJÄ

Etsimme Klaukkalassa sijaitsevaan lajittelukeskukseemme vaatteiden lajittelun tuotantoon vaatelajittelijaa.

Vaatelajittelijan työtehtäviin kuuluu varastotyötä ja muita osoitettuja tehtäviä, mm. käytettyjen vaatteiden lajittelu, pakkaus ym. lajitteluun liittyvät tehtävät.

Varastotyön kokemus on eduksi, myös aiempi työkokemus vaatekaupan alalta on eduksi. Sinulla on hyvä vaate- ja materiaalituntemus, ja olet kiinnostunut muodista. Kykenet itsenäiseen työhön ja otat mielellään vastuuta. Olet kiinnostunut myös laadun ja prosessien kehittämisestä. Sinulla on reipas ja joustava asenne työntekoon ja kykenet tavoitteelliseen työotteeseen. Tehtävässä tarvitaan hyvää suomenkielen taitoa.

Tehtävässä on mahdollisuus kehittyä laadunvalvonnan/esimiestyön tehtäviin jolloin työtehtäviin kuuluu laatutestaus, vaatelajittelijoiden ohjaaminen sekä perehdyttäminen, myynti, dokumenttien teko, varastoseuranta sekä muita tuotannon tukemisen tehtäviä.

Työpaikka on vakituinen. Työ on pääasiassa klo 6-14, (tiistaisin klo 6-14.30), myös työvuorot klo 14-22 ovat ajoittain mahdollisia. Viikkotyöaika on 38 tuntia.

Työssä esiintyy paljon vaatepölyä ja työ on fyysistä.

Täytä työnhakulomakkeemme  http://uff.fi/avoimet-tyopaikkahakemukset/

tai lähetä hakemus sähköpostitse 2.11.2018 mennessä anne.toyrynen@uff.fi. Mahdolliset lisätiedustelut sähköpostitse samasta osoitteesta.

Avoin haku

Voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen hakemukset(at)uff.fi. Meillä voi työskennellä muun muassa kuorma-autonkuljettajan, varastotyöntekijän, vaatelajittelijan, huoltomiehen, myyjän tai kehitysyhteistyön ja hallinnon tehtävissä. Meillä on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia työtehtäviä.

 

Työharjoittelu

Työharjoitteluun voi hakea lähettämällä avoimen hakemuksen ja ansioluettelon osoitteeseen hakemukset(at)uff.fi. Harjoittelijat työskentelevät myymälöissä, lajittelukeskuksessa tai toimistotehtävissä. Kerro hakemuksessasi mihin tehtävään haet sekä missä ja milloin voit harjoittelun suorittaa.