Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta

Meillä työskentelee lähes 270 myynnin, tuotannon, logistiikan, hallinnon sekä viestinnän ja globaalikehitystyön ammattilaista. UFF:lla teet työtä, jolla on vaikutusta ympäristön ja kehittyvien maiden ihmisten hyvinvointiin. Meillä voit kehittää osaamistasi ja olla mukana käytännön ilmastotyössä ja globaalin kehityksen tukemisessa. Alta löydät tietoa työpaikoistamme. Ilmoitamme avoimista työpaikoista mol.fi-sivustolla. Voit myös jättää avoimen hakemuksen sähköpostilla hakemukset@uff.fi tai verkkolomakkeella.

Varastotyöntekijää/trukinkuljettajaa

Haemme kasvavaan organisaatioomme

Varastotyöntekijää/trukinkuljettajaa

Tehtävänäsi on rullakoiden käsittely, punnitsiminen eri tuotantokategorioille, tilastointi, varastointi ja trukin käsittely. Mahdollisesti myös

tukkumyyntiin menevän vaatteen lastaaminen merikontteihin ja trailereihin. Tarvittaessa muissa työvaiheissa avustaminen.

Tehtävässä edellytetään:

 • trukkikorttia,
 • koneiden käyttämistä,
 • rutiininsietokykyä,
 • aikaansaavaa ja oma-aloitteista työotetta,
 • perushyvää fyysistä kuntoa ja
 • valmiutta 2-vuorotyöhön.

Aikaisempi työkokemus lastaajan työstä tai varastotyöstä katsotaan eduksi.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa mahdollisimman pian.

Tehtävä sijoittuu lajittelukeskukseemme Nurmijärven Klaukkalassa. Kaikkiaan meillä työskentelee noin 270 myynnin, tuotannon, logistiikan sekä hallinnon ja globaalikehitystyön ammattilaista.

Me UFF:lla haluamme rakentaa sosiaalisesti, ekologisesti sekä taloudellisesti kestävää ja oikeudenmukaista maailmaa. Korostamme tekemisessämme globaalia reiluutta ja yleishyödyllisiä tavoitteita. Näemme, että kaikilla on mahdollisuus toimia myönteisen aktiivisesti ja vastuullisesti kestävyyden hyväksi. Tekemisen kulttuurimme on tavoitteellinen, kasvuhakuinen ja toimimme jatkuvan parantamisen periaatteiden mukaisesti.

Kiinnostuitko? Tule rakentamaan kanssamme kestävää tulevaisuutta!

Haethan tehtävää 23.10.2019 mennessä lähettämällä hakemuksen ja ansioluettelon osoitteeseen hakemukset@uff.fi. Viestikenttään pyydämme sinua laittamaan viitteeksi varastomies/trukinkuljettaja. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa lajittelukeskuksen päällikkö Anne Töyrynen, anne.toyrynen@uff.fi.

Apulaismyymälänhoitajaa

Haemme Sellossa sijaitsevaan myymäläämme

Apulaismyymälänhoitajaa

Apulaismyymälänhoitajana vastaat myymälänhoitajan rinnalla myymälän myynnistä ja tuloksesta, päivittäisen työn organisoinnista, henkilöstöstä ja myymälätoimintojen johtamisesta.

Olet myynnin ammattilainen ja sinulla on vaatealan koulutus. Sinulla on tuntemusta kankaista ja tunnet hyvin muodin. Olet ulospäinsuuntautunut, sinulla on positiivinen asenne ja sytyt asiakaskohtaamisista ja tavoitteiden saavuttamisesta. Toivomme sinun olevan myös tehokas, tarkka, luova ja kykenevä fyysiseen työhön. Meillä sinulla on mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen ja etenemiseen!

Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus. Työvuorot sijoittuvat vaihtelevasti viikon eri päiville. Työ alkaa marraskuussa ja palkkaus on Kaupan alan TES:n mukaan.

Työskentely kierrätysvaatteiden kanssa on pölyistä, joten työ ei sovellu astmaatikolle tai pölyallergikolle.

Me UFF:lla teemme työtä kestävän kehityksen, globaalin tasa-arvon ja ilmaston hyväksi. Kaikkiaan meillä työskentelee noin 270 myynnin, tuotannon, logistiikan sekä hallinnon ja globaalikehitystyön ammattilaista. Haluamme rakentaa sosiaalisesti, ekologisesti sekä taloudellisesti kestävää ja oikeudenmukaista maailmaa. Korostamme tekemisessämme globaalia reiluutta ja yleishyödyllisiä tavoitteita. Näemme, että kaikilla on mahdollisuus toimia myönteisen aktiivisesti ja vastuullisesti kestävyyden hyväksi. Tekemisen kulttuurimme on tavoitteellinen, kasvuhakuinen ja toimimme jatkuvan parantamisen periaatteiden mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Hakemukset sähköpostitse 24.10.2019 mennessä osoitteeseen hakemukset@uff.fi. Viestikenttään pyydämme sinua laittamaan viitteeksi apulaismyymälänhoitaja Sello. Lisätietoja antaa arkisin klo 9-15 aluepäällikkö Jukka Värtinen p. 050 550 8002.

Huoltohenkilöä

Haemme kasvavaan organisaatioomme

Huoltohenkilöä

Tehtävänäsi on vastata uusien ja olemassa olevien myymälöiden ylläpidosta ja huolehtia kiinteistöjen turvallisuudesta, huollosta, korjauksesta ja rakentamisesta, tehtävään sisältyy myös muita kiinteistöjen kunnossapitoon liittyviä tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään:

 • Kiinteistöalan tai rakennusalan perus- tai ammattitutkintoa
 • Hallitset monipuolisesti remonttiin liittyvät työt, tunnistat asiakkaita palvelevat rakennustekniset ratkaisut ja osaat myös tehdä niitä
 • Sinulla on kädentaitoja ja osaat käyttää erilaisia työkaluja ja koneita
 • Tunnet työturvallisuusmääräyksiä
 • Sinulla on erinomaiset suunnittelu- ja järjestelytaidot
 • Sinulla on vähintään B-ajokortti

Kaikista tärkeintä meille on joustava asenteesi, olet asiakaspalveluhenkinen multiosaaja sekä oma-aloitteinen ja avoin tiimipelaaja. Pystyt työskentelemään hektisessä työympäristössä, vaihtuvien tehtävien parissa ja osaat priorisoida asiat kiireenkin keskellä. Sinulta löytyy tarvittavaa ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Olet kiinnostunut työssäsi niin työvaiheiden organisoinnista, koordinoinnista kuin käytännön toteutuksesta. Aikaisempi työkokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksi.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä sijoittuu logistiikka- ja pakkauskeskukseemme Helsingin Kuninkaantammessa. Kaikkiaan meillä työskentelee noin 270 myynnin, tuotannon, logistiikan sekä hallinnon ja globaalikehitystyön ammattilaista.

Me UFF:lla haluamme rakentaa sosiaalisesti, ekologisesti sekä taloudellisesti kestävää ja oikeudenmukaista maailmaa. Korostamme tekemisessämme globaalia reiluutta ja yleishyödyllisiä tavoitteita. Näemme, että kaikilla on mahdollisuus toimia myönteisen aktiivisesti ja vastuullisesti kestävyyden hyväksi. Tekemisen kulttuurimme on tavoitteellinen, kasvuhakuinen ja toimimme jatkuvan parantamisen periaatteiden mukaisesti. Tule rakentamaan kanssamme kestävää tulevaisuutta!

Kiinnostuitko?

Hakemukset palkkatoiveineen sähköpostitse hakemukset@uff.fi 25.10.2019 mennessä. Viestikenttään pyydämme sinua laittamaan viitteeksi Huoltohenkilö.

Lisätietoja antaa 8.10. klo 15-16 operatiivinen päällikkö Milla Noras p. 040 674 7811

Avoin haku

Voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen hakemukset@uff.fi. Meillä voi työskennellä muun muassa kuorma-autonkuljettajan, varastotyöntekijän, vaatelajittelijan, huoltomiehen, myyjän tai kehitysyhteistyön, viestinnän ja hallinnon tehtävissä. Meillä on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia työtehtäviä.

Työharjoittelu

Työharjoitteluun voi hakea lähettämällä avoimen hakemuksen ja ansioluettelon osoitteeseen hakemukset@uff.fi. Harjoittelijat työskentelevät myymälöissä, lajittelukeskuksessa tai toimistotehtävissä. Kerro hakemuksessasi mihin tehtävään haet sekä missä ja milloin voit harjoittelun suorittaa.