Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta

Meillä työskentelee 250 myynnin-, tuotannon-, logistiikan sekä hallinnon- ja kehitysyhteistyön ammattilaista. UFF:lla teet työtä, jolla on vaikutusta ympäristön ja kehittyvien maiden ihmisten hyvinvointiin. Meillä voit kehittää osaamistasi ja olla mukana käytännön ilmastotyössä ja globaalin kehityksen tukemisessa. Alta löydät tietoa työpaikoistamme. Ilmoitamme avoimista työpaikoista mol.fi-sivustolla. Voit myös jättää avoimen hakemuksen sähköpostilla hakemukset@uff.fi tai verkkolomakkeella.

APULAISMYYMÄLÄPÄÄLLIKÖITÄ PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

Haemme vaatetusalan kokemusta tai koulutusta omaavia henkilöitä apulaismyymäläpäälliköiksi pääkaupunkiseudun myymälöihin.

Apulaismyymäläpäällikkö vastaa myymäläpäällikön rinnalla myymälän myynnistä, tuloksesta, henkilöstöstä ja myymälätoimintojen johtamisesta.

Etsimämme henkilö on:

– Kiinnostunut pukeutumiskaupasta.

– Myynnin ammattilainen.

– Ulospäin suuntautunut ja myönteisen asenteen omaava.

– Sitoutunut työn tavoitteisiin ja kykenevä vastuunkantoon.

– Tehokas, tarkka ja luova.

– Kykenevä fyysiseen työhön.

Kokemus tai koulutus vaatetusalalta on toivottavaa.

Kokopäivätyö. Työvuorot sijoittuvat vaihtelevasti viikon eri päiville.

Työn kesto: toistaiseksi (vakituinen)

Työ alkaa: mahdollisimman pian
Palkkaus: Kaupan alan TES

Hakeminen: hakemus ja ansioluettelo 20.6.2018 mennessä

Sähköpostitse: hakemukset@uff.fi
Viestikenttään: Apulaismyymäläpäällikkö

Lisätietoja työnantajasta: www.uff.fi

Avoin haku

Voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen hakemukset(at)uff.fi. Meillä voi työskennellä muun muassa kuorma-autonkuljettajan, varastotyöntekijän, vaatelajittelijan, huoltomiehen, myyjän tai kehitysyhteistyön ja hallinnon tehtävissä. Meillä on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia työtehtäviä.

 

Työharjoittelu

Työharjoitteluun voi hakea lähettämällä avoimen hakemuksen ja ansioluettelon osoitteeseen hakemukset(at)uff.fi. Harjoittelijat työskentelevät myymälöissä, lajittelukeskuksessa tai toimistotehtävissä. Kerro hakemuksessasi mihin tehtävään haet sekä missä ja milloin voit harjoittelun suorittaa.