Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta

Meillä työskentelee 250 myynnin-, tuotannon-, logistiikan sekä hallinnon- ja globaalikehitystyön ammattilaista. UFF:lla teet työtä, jolla on vaikutusta ympäristön ja kehittyvien maiden ihmisten hyvinvointiin. Meillä voit kehittää osaamistasi ja olla mukana käytännön ilmastotyössä ja globaalin kehityksen tukemisessa. Alta löydät tietoa työpaikoistamme. Ilmoitamme avoimista työpaikoista mol.fi-sivustolla. Voit myös jättää avoimen hakemuksen sähköpostilla hakemukset@uff.fi tai verkkolomakkeella.

Etsimme kasvavaan organisaatiomme uuteen tehtävänkuvaan

HRD Manageria

johtamaan HR-prosesseja ja rakentamaan kanssamme kestävää tulevaisuutta.

Lupaamme sinulle seuraavaa

Osana toimintamme kehittämistä haluamme vahvistaa henkilöstöprosessien yhdenmukaista johtamista, keskittää osaamista ja kehittää HR-toiminnosta entistä vahvemmin organisaatiomme tavoitteita tukevan funktion. HRD Managerina saat vastuullesi laaja-alaisen tehtäväkentän organisaatiomme henkilöstöjohtamisen toteuttamisessa ja kehittämisessä. Vastaat kokonaisvaltaisesti työhyvinvoinnin ja työn tehokkuuden edistämisestä.

Kaikkiaan meillä työskentelee noin 270 myynnin, tuotannon, logistiikan, sekä hallinnon ja globaalikehitystyön ammattilaista. Osaamistasi arvostetaan yhteisössämme ja olet odotettu jäsen joukkoomme.

Odotamme sinulta seuraavaa

Etsimme tehtävään näkemyksellistä ja HR-kenttää laajasti ymmärtävää henkilöstöjohtamisen ja -kehittämisen ammattilaista. Toivomme, että olet suorittanut ylemmän korkeakoulututkinnon, toiminut jo hyvän tovin vastaavan kaltaisissa tehtävissä ja saanut mahdollisesti istua vaativissakin paikoissa työurasi aikana. Erityisen hyvin tunnet prosessien johtamiseen, henkilöstöresursseihin ja niiden käyttöön sekä työhyvinvointiin liittyviä teemoja. Olet tottunut lean-ajatteluun, ja kun näet kehittämisen paikan, et pelkää kääriä hihoja.

Kiinnostuitko? Lue lisää.

Lisätietoja työnantajasta: www.uff.fi

Osa-aikainen myyjä Kamppiin

Haemme kaupan- tai vaatetusalan kokemusta tai koulutusta omaavaa henkilöä määräaikaiseksi myyjäksi Runeberginkadun myymälään 10h/viikko -sopimuksella.

Reippaan asenteen lisäksi edellytämme sinulta tekstiilimateriaalien ja vaatemerkkien tuntemusta

Etsimämme henkilö on lisäksi:

– myynnin ammattilainen

– ulospäin suuntautunut ja myönteisen asenteen omaava

– sitoutunut työn tavoitteisiin ja kykenevä vastuunkantoon

– tehokas, tarkka ja luova

– kykenevä fyysiseen työhön.

Osa-aikatyö 10h/vko. Työvuorot sijoittuvat vaihtelevasti viikon eri päiville.

Työn kesto: 1.1.209-20.6.2019.

Työ alkaa: 1.1.2019

Hakeminen: hakemus ja ansioluettelo

Sähköpostitse: hakemukset@uff.fi
Viestikenttään: Myyjä, Runeberginkatu

Lisätietoja työnantajasta: www.uff.fi

Avoin haku

Voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen hakemukset(at)uff.fi. Meillä voi työskennellä muun muassa kuorma-autonkuljettajan, varastotyöntekijän, vaatelajittelijan, huoltomiehen, myyjän tai kehitysyhteistyön ja hallinnon tehtävissä. Meillä on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia työtehtäviä.

 

Työharjoittelu

Työharjoitteluun voi hakea lähettämällä avoimen hakemuksen ja ansioluettelon osoitteeseen hakemukset(at)uff.fi. Harjoittelijat työskentelevät myymälöissä, lajittelukeskuksessa tai toimistotehtävissä. Kerro hakemuksessasi mihin tehtävään haet sekä missä ja milloin voit harjoittelun suorittaa.

Osa-aikainen myyjä Itäkeskus

Haemme kaupan- tai vaatetusalan kokemusta tai koulutusta omaavaa henkilöä määräaikaiseksi myyjäksi Itäkeskuksen myymälään 25h/viikko -sopimuksella.

Reippaan asenteen lisäksi edellytämme sinulta tekstiilimateriaalien ja vaatemerkkien tuntemusta.

Etsimämme henkilö on lisäksi:

– myynnin ammattilainen

– ulospäin suuntautunut ja myönteisen asenteen omaava

– sitoutunut työn tavoitteisiin ja kykenevä vastuunkantoon

– tehokas, tarkka ja luova

– kykenevä fyysiseen työhön.

Osa-aikatyö 25h/vko. Työvuorot sijoittuvat vaihtelevasti viikon eri päiville.

Työn kesto: 11.3.2019 saakka

Työ alkaa: mahdollisimman pian

Hakeminen: hakemus ja ansioluettelo

Sähköpostitse: hakemukset@uff.fi
Viestikenttään: Myyjä, Itäkeskus

Lisätietoja työnantajasta: www.uff.fi